Fisk med ägg och persilje sås
4 porttioner
Tilllagning 30min
400g vit fisk
1 msk olivolja
2 msk fullkornsvetemjöl
2 dl fiskbuljong
2 hårdkokta ägg
2 msk persilja
1 dl matlagingsgrädde max 9% (jag använde laktosfri mat yoghurt 9%)
1 dl lättmjölk ( laktosfri)
Salt och peppar
Gör så här:
Koka potatisen.
Sjud fisken i en kastrull 8 min salta och peppra.
Koka två hårtdkokta ägg.
Vispa ner mjölet och oljan i en ny kasrull. Tillsätt sedan mjölken, grädden och buljongen.
Låt det puttra i 5 min.
Skär sedan äggen i små bitar och häll i såsen och även persiljan.
Jättegott =)
Tog detta recept från en Viktväktarkokbok
6 points totalt för detta.
Smaklig måltid
Kommentarer
Trackback