Proteinbröd

4 st skivor:

3 äggvitor
100g protein pulver
1.5 dl vatten
3 tsk bakpulver
½ tsk salt¨
50g linfrö

Vispa äggvitorna till fluffliknande konistens, och tillsätt sedan övriga ingredienser och blanda. Dela sedan upp degen i 4 bitar. Grädda i ugnen på ett bakplåtspapper, på 225 ° i 10 min.




Näringsinnehåll:

1 st
166.25 kcal
4.4g kolh
25.56g protein
2.5g fett
2009-04-21 @ 22:03:12 Recept Permalink


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Väldigt intressant med protein brödet-

Undrar vad för sort av protein pulver använder du?

Tack på förhand!

2010-10-21 @ 18:52:31



Namn
Kom ihåg mig?

E-mail (bara jag som ser)

URL/Har du blogg?

Vad hade du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0