Nu har du äntligen blivit SVENSK

CHO!!!
Jag lovar jag kommer ta hand om dig väl.
Vårda dig som en diamant


Morgonpromenad

Powerwalk kan man gå året om det finns bara dåliga kläder och inget dåligt väder. Imorse var det verkligen kallt. Jag hade till och med vantar och halsduk  på mig=) det känns vintern är på väg. Men det hindrade inte mig från att powerwalka i 55min =) härligt!

Tisdag

Första dagen på jobb efter helgen...alltid lika segt att gå upp på morgonen men det gick =)
Dagen har varit okej idag, har inte hänt så mycket faktiskt. När jag kom hem så satt jag igång Män som hatar kvinnor, jag såg lite mer än en timme sen stängde jag av...behövde en paus kände jag. Det är inte en film jag än så länge gillar, tycker den är mest seg. Men det kan ju ändras så måste ju se klart den så ska sätta igång den igen snart. Men jag håller nog inte me alla som säger "åhh den är så himla bra" man har ju vetat hela tiden att hon kommer bli våldtagen och att hon ger igen..men sen då??? Ja nu ska jag inte säga för mycket, kan inte döma den helt än när jag inte sett hela.. Får återkomma imorn vad jag tyckte om filmens helhet =)

Natti Natti på er gott folk

Heelpåådiig

Underbar Måndag

Idag har det varit en helt fantastisk dag. Den började med en powerwalk. Sedan blev det en trip till mämmi. Så roligt att träffa henne efter dom varit på semester, inte träffat henne på en hel vecka. Så vi åt frukost tillsammans och hade det jättemysigt. När jag varit hos mämmi så åkte jag till Entré och åt lunch med Camilla =) lika mysigt att träffa henne var gång.  Vi åt Thai mat mums.


Efter det åkte jag in till stan för att hämta ut bio biljetter! Biljetterna till "Flickan som lekte med elden" skulle sett "Män som hatar kvinnor" nu i kväll med den är så lång så får bli imorn istället.  Sedan hämtade jag ut årets spännade film Mikael Jacksson sista repitioner.





Sedan har jag umgåts lite med Malin, sjukt länge sedan vi sågs tråkigt men sant. Får ändra på det tycker jag =)

Nu i kväll har jag sett "En shoppaholics Bekännelser" riktigt solig faktiskt =)


Natti natti

Morgonträning

Idag blev det en powerwalk på 55min. Inget vidare väder men med bra musik i öronen och man kan drömma sig bort ett tag :o)

Träning---Beach 2010


Gött ♥♥♥

Tabell - Premier League


  PSVOFGI+/-
1 ♥Manchester United 90 38 28 6 4 68 24 44
2 Liverpool 86 38 25 11 2 77 27 50
3 Chelsea 83 38 25 8 5 68 24 44
4 Arsenal 72 38 20 12 6 68 37 31
5 Everton 63 38 17 12 9 55 37 18
6 Aston Villa 62 38 17 11 10 54 48 6
7 Fulham 53 38 14 11 13 39 34 5
8 Tottenham Hotspur 51 38 14 9 15 44 45 -1
9 West Ham United 51 38 14 9 15 42 45 -3
10 Manchester City 50 38 15 5 18 58 50 8
11 Wigan Athletic 45 38 12 9 17 34 45 -11
12 Stoke City 45 38 12 9 17 38 55 -17
13 Bolton Wanderers 41 38 11 8 19 41 53 -12
14 Portsmouth 41 38 10 11 17 38 57 -19
15 Blackburn Rovers 41 38 10 11 17 40 60 -20
16 Sunderland 36 38 9 9 20 34 54 -20
17 Hull City 35 38 8 11 19 39 64 -25
18 Newcastle United 34 38 7 13 18 40 59 -19
19 Middlesbrough 32 38 7 11 20 28 56 -28
20 West Bromwich Albion 32 38 8 8 22 36 67 -31
 
Champions League
 
UEFA Cupen
P: Matcher spelade P: Matcher oavgjorda P: Gjorda mål
 
Kval till Champions League
 
Nedflyttningsplats
w: Vunna matcher P: Matcher förlorade P: Insläppta mål

Fullspäckad helg som ni märkt

Ingen uppdatering sedan i fredags... kan beror på att jag knappt varit hemma =) Men nu är det dags!





Så då börjar vi med fredags kväll vad hände då:

Cocktail kväll hemma hos Camilla. Vi var 9 st tjejer som satt och snackade en massa skit, drack cocktail drinkar så klart och vi hade jävligt skoj =) Efter alla dessa goda drinkar tog vi taxi till Prins Bernad. En mycket trevlig natt klubb får jag säga. Camilla fyllde år nydligen så det var lite därför hon hade denna trevliga kväll hemma hos sig för oss tjejer =) Lite bilder från kvällen:

 
Nyfiken i en lite strut titta lilla Camilla ut =)


Fler bilder hittar ni naturligtvis på PIXBOX



Lördagen började mindre roligt men slutade med en bra kväll i allafall....
Mycket skratt, galna tjejer, sjuka saker, saker jag aldrig sett hahah jisses vilken kväll.

Gårdagen började med en härlig dusch efter fredagens utgång. Alltid lika skönt att duscha dagen efter. Sedan handlade jag med mig frukost till Camilla. Vi åt frukost sedan åkte vi för att kolla på grabbarans match. Jag mådde inget vidare ska jag säga. Sjukast bakisen dagen någonsin, fy fan. Efter matchen käkade vi på hemvägen sedan hem till Camilla igen. Vi satt igång Jimmy Barnes =) sedan diska vi satan ta mig =) Jag har aldrig sett så mycket glas efter 9 pers haha, jisses där var minst 30 glas.

När vi diska kom kvällens höjdpunkt!
Alda skulle ha SEXPARTY!


Vet inte riktigt var jag ska börja men om jag säger så här, vi skratta så vi grät hahaha. Så sjukt ball och ska jag vara helt ärligt trodde jag inte att det fanns så mycket saker haha. Alda hade gjort en otroligt fint ost bord. Hon är så duktigt =) och hon hade även tänkt lite på mig och köpt får ost i och med jag är laktosintolerant. Så så gulligt av dig snäckan Love you!!!

Smakprov från denna kväll:

 
SEXPARTY PIXBOX!

Söndag:
Idag har det varit en mysig dag. Jag gick upp tidigt, redan när klockan var 9. Fixa till mig sedan åkte jag med Fredrik till V Ingelstad. Han skulle spela match. Sedan åkte jag vidare till Svedala för att titta på en lokal som håller på att renoveras :p Det kommer blir så sjukt coolt där inne ;)

Sedan tillbaka till Ingelstad hämta upp Fredrik, sedan hem hämta presenten bara sedan iväg till min pappa och Ing-Britt. Hon fyller 55 år idag nämligen. Så vi var dit bjudna på middag. Det blev en trevligt kväll och vi var inte hemma förrän klockan var åtta.

Nu sitter jag här i soffan, bloggat som bara den och njuter av tanken av att jag är ledig imorgon =) Så skönt!
Morgon dagen kommer bestå av
Träning
Se män som hatar kvinnor
Umgås med min lille Mämmi Saknat henne så!


Äntligen fredag

Då var det äntligen fredag :o) Nu är jag på jobb, jag har en lite luncka så massar på att skriva lite. Jag fick packa stor väskan imorse. Eter jobb ska jag direkt hem till Camilla. Hon ska ha Coctail kväll ikväll med massor av goda drinkar :) I väskan är party kläderna redo, iskross ner packad, shakers, smink, parfym, kavaj, födelsdagspresent till Camilla mm.

På lunchen ska jag fixa massor till helgen:
Systemt: Dricka till mig  och ett gott vin i present till Ing-britt som fyller 55.
Malmborgs: kaktuslime sorbet och hallonsorbet till coctailen.
Apoteket: resorb (redan fixat)
Hemmakväll: 3st Dvd att titta på  dagen efter haha
Lindex

Där är säkert mer jag måste fixa men kommer inte på mer just nu =) hihi

Tjingeling

 


Morgonpromenad till jobb.

Imorse var det bara upp ur sängen, tog på mig träningskläderna packa väskan ochs edan en rask promenad till jobb. Det är ca 5-5.5km till jobb och det tog 40min. Härligt att piggna till i friska luften =)

 


Lite rolig paint.net syssla




Natti Natti mina vänner


Onsdag kort dag på jobb

Idag har det varit lugnt för min del på jobb. Slutade redan efter lunch så halv två gick jag för dagen. Detta var då inte för att jag vill vara ledig och hitta på buss istället utan för att jag hade läkare tid halv 3. Efter jag varit hos läkaren blev en trip till stan för att hämta ut recept och sedan in i en mycket trevlig affär som ja inte tala om vad den heter för där köpte jag en födelsedags present till en vän =)

Nu ikväll skulle jag egentligen kört till Vellinge för att se Män som hatar kvinnor har då inte sett den än..
Skulle sett den med Henke och Veronica, men känner inte mig så pigg på den sortens film idag, istället ska jag åka och besöka Camilla på Entré. Hon hade inte så mycket att göra så vi ska käka lite där hon jobbar och sitta och snacka lite perfekt att kunna göra lite som man själv vill när man är chef =)

Ha en trevlig kväll med er =)
Tjingeling


Älskar morgonpromenader

Finns det något härligare än att gå en morgonpromenad??!
Visst det kan vara svårt att dra sig upp ur sängen men när man väl kommer ut sen och det har gått en stund så piggnar man till på ett helt annat sätt än om man bara stiger upp ur sängen fixar till sig och sen sticker till jobb.
Nu känner jag mig utvilad, pigg av det friska luften ( det känns att hösten börjar närma sig), duschat, nästan fixat till mig helt. Sedan blir det en härlig frukost med gröt och bär, en fullkorns smörgås med kalkon =) mums

Ha en bra dag mina vänner
Tjingeling

Uppe med tuppen


Nu ska jag och Pernilla snart ut och powerwalka ska bli skönt =)
Tjingeling


Lite skoj på gång här..

Hoppas på att bli färdig snart så att jag kan visa er


Tisdag =)

Då var det tisdag idag, bland dom bästa dagarna på länge faktiskt. Dock blev det ingen träning idag =(Var inte hemma förrän klockan var efter sju och sedan skulle jag äta och sånt så klockan tickade iväg strax över halv nio.
Alexander och Fredrik hade handlat rotfrukter med sig hem så vi ugnsbakade dom och stekte lövbiff till det, super gott blev det.

Den STORA saken som hänt idag är att jag fått papper från transportstyrelsen och att det har godkänts =) Jag är så lycklig över detta. Sedan är det ett samtal imorgon och ett nästa vecka sen ska allting vara klart =) hihi det pirrar i magen bara jag tänker på det. Jag längtar så så mycket till nästa vecka. F*n vad jag ska njuta.
Sedan har en annan sak också hänt idag med det kan jag inte avslöja för det är lite hemligt än men det kommer det med så småning om.

Nu ska vi kolla en gammal klassiker  =)


Tjingeling =)

Måndag...

Hej Allihopa. Idag har jag inte så mycket att skriva om. Vaknade imorse och mådde inget vidare alls, huvudvärk, ont i magen och kände mig konstig i kroppen. Har gjort detta hela dagen. Vi har haft så så mycket att göra på jobb, det var bara jag och Annelie som jobbade idag så vi har fått springa till telefonen stup i kvarten. Jag är helt slut nu och jag känner att jag inte har ork till någonting just nu. Hade så gärna velat gå ner till gymmet men mår så illa nu så det funkar liksom inte.

Ha en toppen kväll allesammans.
Tjingeling

 


Söndagens träning bloggades ej igår

Jag glömde helt bort att skriva om min powerwalk runda=)
Jo jag satt då på mig powerwalk skorna och promenerade rask takt till Limhamn ca 5.5km. En härlig runda i det fina vädret vi hade igår=)

Underbar Söndag

Nu är veckans höjdpunkt avklarad. Idag har vi varit på dop. Iza skulle döpas. Allt började med att vi kom till Skegrie kyrka. Jag fick sjunga igenom sångerna en gång innan allt börja. Damen som spelade på orgeln var en gammal märklig dam. När jag sa att vi skulle spela "Det vackraste" lite fortare så sa hon "Det är väl inget disco eller" också sving hon med huvudet. Jaja...
Jag och Fredrik var Gudföräldrar, vi höll Iza lite var under dopet och det gick bra, hon gnällde lite i slutet men jag fick henne att tystna ganska snabbt.  Låtarna jag sjöng gick också super bra jag fick jättemycket beröm för min sång så det var skoj.

Efter dopet åkte vi hem till Lizen och Andreas där vi åt mat. Dom bjöd på Rostbiff bricka med tillbehör så som remoulad, rostad lök, coctail tomater mm. Sedan var där kycklingfilé, svamp, vindruvor mm. Super gott allting. Till efterrätt så hade dom en prisestårta och en laktosfri tårta =) med jordgubbs mouse så jag kunde också äta en lite bit.Presenten vi gav Iza blev dom jätteglada för. Den var helt perfekt.

Bilder från dopet kommer upp så småning om. Vi tog inga bilder själva men där var andra som tog som vi kommer få sen =)


Då var det snart dags...

För dopet, om ca 1 timme kör vi hemmifrån. Jag har redan gjort mig klar =) ska nu sjunga upp rösten lite och sjunga igenom låtarna ett par gånger =) inte alls nervös faktiskt.


TJINGELING


lördag

Lördag var det ja, har jobbat idag jobbade över en timme. Körde och fixa bilen efter jobb därefter hem och äta lite lunch. Sedan har resten av dagen bestått av att sjunga karaoke =) har sjungit igenom dom två sångerna jag ska sjunga på dopet imorn =)

Nu ska jag fixa lite här hemma.
Tjingeling

Det blev ett inlägg i allafall =)

Idag har det varit en skojig dag=) mycket att göra på jobb. Jag åt min favorit lunch som är Kycklingsallad med mager vitlökssås och fullkorns bröd. Efter jobb körde jag och Malin till Malmö arena =) träffade upp Madde där och sedan gick vi in. Vi stod i baren innan matchen börja. Det var min första match och absolut inte min sista :o) det var riktigt kul tyvärr förlora dom men det var sjukt ball och stämningen var på topp=)  hihi
Efter match tog vi något att dricka jag körde så jag tog en cola light och dom andra drack öl och vin. Vi lyssna på live bandet som spela i baren mycket trevligt.
På väg hem släppte jag av Malin på Limhamn och Madde vid mobilia sedan hem mig =)
Nu väntar sängen..jobb imorn och jag har massor att göra =)

Tjingeling natti natti

Morgonträning - Äntligen fredag =)

 

30 min Crosstrainer blev det imorse =) riktigt härligt.

Nu ska jag snart köra till jobb, jobba hele dan och när kl slår 18 så ska vi på jobb åka till Arenan och se Miff.  Min första live match någonsin hihi, det ska bli skoj =)





 


Torsdag..ännu en vecka börjar närma sig..

Sitt slut. Veckorna bara springer förbi. Känns som om det var igår det var måndag. Jisses. Dagen hittills har bara bestått av jobb, jobb och jobb. Vi har haft mycket att göra idag. Jag har fått jättemycket beröm för mitt hår =) har tyvärr ingen bild att visa nu men jag lägger upp en bild senare =) hihi. Jag trivs verkligen så bra i håret så här så att Malin kan räkna med att göra detta flera gånger =). Nu börjar dagen närma sig sitt slut här på jobb. Min sista kund fastnade i ett möte på sitt jobb så att han hann inte hit, så jag passade på att blogga lite istället eftersom jag redan städat allt =)

Kvällen kommer avslutas med att efter en stund när jag kommit hem kommer Veronica och Henrik till oss, vi ska kolla film och lite så. Kommer nog inte kunna blogga mer idag ska försöka lägga mig i tid så att jag är pigg imorn bitti då jag hade tänkt att gå ner till gymmet =)

Tjingeling


Morgonträning är det bästa

30 min cross imorse riktigt gött var det :)


Detta får bli dagens enda inlägg mer kommer imorn


Sover gott nu Man United my love ♥


WEEHHOOUUU dom vannn Man United

pokal
United vann med 0-1 mot Besiktas
UNITED ÄR BÄST!!!


Nu är det dags =)



heja heja heja!!!


Tisdag på jobb


Underbart väder, härligt faktiskt att vara tillbaka på jobb efter helgen =) Skoj att träffa mina kollergor igen, har mycket att prata om efter helgen hihi. Tja vad är där mer att säga dagen har varit bra helt enkelt :o) Nu är det 1,5h tills jag slutar sedan blir det nog en härlig powerwalk innan jag ska se Man United =)






Måndagens träning och kost

30min Cross
30min Powerwalk

Mål1: ½ proteinshake
Mål2: Fiberhavregrynsgröt, blåbär, protein, linfröolja
Mål3: Kyckling bulgur sallad
Mål4: Kycklingfilé med rotfrukter

Måndag

Idag har det varit en riktigt fixar dag. Fredrik har också varit ledig idag så vi har fått mycket gjort.
Listan såg ut på följande:
Gymmet
Tömma diskmaskinen
Slänga saker
Fika
handla mat
plocka undan
hämta pengar hos bilshopen
fixa min mosters hår
Laga middag med mämmi

Nu förtsätter måndags kvällen med Scrubs =)

Söndag

Igår var ingen rolig dag....eller ja allt som hände var skoj men inte hur jag mådde. Fy fan säger jag bara, så bakis som jag var igår har jag inte varit på hela detta året! Jisses!
Det blev chill hele dan fram tills jag skulle fixa Aldas hår=)


Massor av uppdatering

Då får vi gå tillbaka till i lördags den 12:e. Det var party som gällde. Jag kom hem till Camilla starx efter fem. Vi lagade lite mat, det blev kycklingfilé med rotfrukter och chilli lime sås. Mycket gott blev det =) Dennis var även med under middagen. Sedan efter han stuckit hem tills oss där Fredrik skulle ha "grabb kväll" så fixade jag Camillas hår och sminkning undertiden drack vi gott. Under resten av kvällen drack vi massor av drinkar och lyssna på bra musik och snacka. Vid ett tiden sen tog vi taxi till stor torget där det sedan blev Etagé som huvudpunkt. Vi dansa och dansa och dansa hela natten lång eller ja nästan i alla fall. När vi sedan skulle hem har dock ingen aning om vad klockan var så möte vi upp Fredrik och Dennis på Max där dom åt. Sedan åkte vi hem.
Otroligt rolig kväll hade vi =) Tack än en gång snäckan för en trevlig kväll. Här kommer lite bilder från kvällen =)



Fler bilder hittar du på länken -->  PIXBOX ;o)

Fy, nu är jag döende

Var på Limhamn klockan 16.00. Vi satt igång vårt projekt 16.20. Tvättade, rullade, rullade, rullade och rullade, perm vätskan, väntan, sköljning, torkning, fix, väntan, fix, väntan, sköljning, torkning, serum, klipp, styling och KLART! Kan ni fatta 145 st spolar! 5 TIMMAR!!!!! Jag är död! Så ont jag har i mitt huvud, illa mår jag, ja jag mår skit med andra ord. Men detta idag hindra mig inte för vad göra man inte för sina vänner!!!!! Du blev sjukt snygg i det snäckan. Love you!!!! PUsssssssssssss



Jag känner mig rätt stol ja e fan duktig, JAG ÄR GRYM!



Ps:
jag gör inte om detta på vem som helst!



Bakis och skakis...

Idag är det mymymymymyyyyyyyyyyy

Jag mår inte alls bra...suck men jag har mig själv att skylla. Det har varit en väldigt lugn dag...
Om en stund ska jag ta mig själv i kragen att byta om och sedan åka till Limhamn.
 Har nämligen lite work to do!
AFRO!!!


Lördag

En lördag då jag är ledig en hela dag, jag kan njuta, jag kan slappa, jag kan mer eller mindre göra vad jag vill =)

Nu är klockan strax över två. Jag har fått gjort en massa saker redan. Började tvätta halv åtta imorse. Seden blev det en god frukost med ägg och kaviar på bullen. Sedan plockade jag in min tvätt i gaderoben och fixa lite. Jag körde sedan till systemet för att inhandla lite god dricka tills ikväll därefter åkte jag till maxi för att handla lite inför kvällen också.

Kvällen kommer bestå av:
God middag hemma hos Camilla
Fixa till oss riktigt snygg
Dricka drinkar...Madde drinkens ingredienser är inhandlad
Lyssna på bra musik
Snacka
Festa
Ha skoj
Sedan vet vi inte var vi hamnar.
Men hur allt än blir så kommer vi ha sjukt ball kväll




Hahaha FREDAGs myysss


Fredagens kost och träning

Gymmet:
30min Crosstrainer
30min Powewalk

Kost:
Frukost: Lite Fiberhavregrynsgröt me blåbär och protein. extrem med kalkon

Lunch: Kycklingsallad med bulgur, mager vitlöksås och fullkornsbröd

Mellanmål: proteinshake

Middag: Tacos

Kvällsmys med älskling och godsaker ;o)

Fredag ;o)

En härlig fredag med massor av chill =) Började inte jobba förrän klockan var 13.30. Innan dess tränade jag med Pernilla, fixa mig i lugn och ro sedan träffa jag mämmi en stund.
Jag fixa hennes hår och hon blev så snygggggg =)


Jobbade sedan till klockan var fem. Härlig dag va ;o) ? Efter jobb blev det lite ärenden sedan hem och sjunga karaoke  I like =)

Ikväll är det myskväll med Fredrik som gäller. Vi lagade Tacos tillsammans sedan ska vi mysa framför scrubs och godsaker =)


 Tingeling


Tror ni på kärlek vid första ögonkastet????




Kommentera gärna vad ni tycket =)


Kväll

Snart fredag weeiii. Ikväll har jag gjort slingor på Fredrik. Camilla och Dennis är här. Dom ser film och det är en film som verkligen inte är i min smak..så  ag surfar mest. Är verkligen en grabb film....Camilla verkar heller inte tycka så bra om den...

Snart e det helg...längtar så!! Ska vara ledig på förmiddagen imorgon så gött. Har lite att fixa så det är bra man kan vara lite ledig då på förmiddagen så att man kan fixa när alla affärer är öppet=)

Tjingeling =)

Torsdagens kost och träning

Träning: Vilodag

Food:

Frukost: Det gamla vanliga =) Havregrynsgröt me blåbär och protein.

Mellanmål: proteinshake

Lunch: Kycklingsallad med bulgur, mage vitlöksås och fullkornsbröd

Mellanmål: Proteinshake

Middag: En tallrik mjölk och special K och 2 polar extrem,  makril, ost.


Torsdag

Då börjar  veckan närma sig sitt slut. Har liten lucka nu på jobb så passa på att skriva lite här. Jag slog rekord imorse och sov 10h och 40 min. Förstår inte hur jag kan vara så trött så att jag behöver sova så mycket men det blir väl bättre snart förhoppnigsvis =) 


Då är det snart dags igen

Om ca 1,5 veckan så ska jag sjunga på ett dop igen. Det är inte vilket dop som helst utan Izas dop där jag även ska bli gudmor till henne. Föräldrarna har bestämt att jag ska sjunga "Det vackraste" med Cecilia Vennersten och "Du är allt" med Shirley Clamp. Sjöng dessa två låtar på förra dopet som jag sjöng på på Limhamn så behöver inte öva lika mycket nu. Dopet kommer bli i Skegries kyrka så lite annurlunda blir det än sist =)
Iza...ca 1 månad

 


Onsdagens kost och träning

Gymmet:
45min Rask promenad på löpbandet.
Styrka: Ben och Bröst

Frukost: Fiberhavregrynsgröt med psylliumfrö, linfröolja, protein och blåbär

Mellanmål: Proteinshake

Lunch: Kalkon, bulgur, tomatfond med örter

Middag: Kycklingfilé med rotfrukter


Hemkommen från jobb..

Hemkommen från jobb...började med att sätt igång tvn på högt ljud så att jag kunde iaf höra fotbollsmatch mellan Malta - Sverige. Stod i köket och lagade mat. Nu är det bara 10 min tills maten är klart och det är halvlek som blir perfekt att käka till andra halvlek. Det blir kycklingfilé med rotfrukter =)


Morgonträning

Gymmet blev det imorse ;o)

Förbränning:
45min rask promenad på löpbandet.

Styrka:
Ben 3övning
Bröst 2 övning


Favorit låten just nu..

Lying in my bed I hear the clock tick,
and think of you
caught up in circles confusion--
is nothing new
Flashback--warm nights--
almost left behind
suitcases of memories,
time after--

sometimes you picture me--
I'm walking too far ahead
you're calling to me, I can't hear
what you've said--
Then you say--go slow--
I fall behind--
the second hand unwinds

chorus:
if you're lost you can look--and you will find me
time after time
if you fall I will catch you--I'll be waiting
time after time

after my picture fades and darkness has
turned to gray
watching through windows--you're wondering
if I'm OK
secrets stolen from deep inside
the drum beats out of time--

chorus:
if you're lost...

you said go slow--
I fall behind
the second hand unwinds--

chorus:
if you're lost...
...time after time
time after time
time after time
time after time


Tisdagens kost och träning

Dagens kost idag har inte blivit den bästa...har varit dålig på att äta regelbundet...
Dagen började med att jag sovit 9h och 45min och ändå var jag trött, fick typ dra mig upp ur sängen..Hann då inte äta frukost hemma så åt en proteindrink när jag kom till jobb. Lunch blev då 4h senare.. Kycklingsallad med bulgur,  mager vitlöksås och en bit fullkornsbröd

När jag kom hem blev dagens träning en powerwalk runda på 1h och 36 min. Härlgt härligt var det, jätteskönt väder var det ute också och massor av folk var ute och motionera =) När jag väl var hemma tog det en stund till innan jag åt igen, fick handla nått gott att få i magen. Det blev rostbiff som jag hade på två polar extrem med tomat och gurka =) mums




Ps: fick se en liten tjockis på min powerwalj runda ;o)


Måndagens kost

Frukost: Fiberhavregrynsgröt med psylliumfrö, linfröolja, protein och blåbär

Mellanmål: Proteinshake

Lunch: Tonfisk med tomatfond och Bulgur + morötter







Mellanmål:
Proteinshake

Middag: Lövbiff med ugnsbakade rotfrukter


Träningsvärk

Jag stretcha nog lite för dåligt igår. Jisses vad jag har träningsvärk i hela överkroppen och lite i benen. Samtidig känns det skönt för då känner man att tränigen gjort någon nytta =)

Får bli viladag idag, är helt slut efter jobb + denna fruktansvärda träningsvärk =)


Bra start på dagen...

Eller inte...

Imorse började dagen som vanligt. Jag gjorde mig i ordning sedan kokade jag min havregrynsgröt till frukost med blåbär och protein. Njöt av den i vanlig ordning sedan var det dags att köra till jobb.
När jag nästintill var framme på jobb fick jag en sådan känsla att jag glömt sänga av plattan på spisen. Nervöst klippte jag min 9 kund sedan var det bara att köra hem igen och kolla läget.
Självklart hade jag stängt av den som jag alltid  gör men allting går så på rutin på morgonen så när jag väl börja tänka stängde jag av eller inte? jaja nu har jag varit hemma och resten av dagen kan jag jobba i lugn och ro =)
Ha en bra dag på er!


Söndagens träning

Min träning idag var intensiv, den var tuff, jag var envis, jag svettade, lyssnade på bra musik och jag hade sådan adrenalin i kroppen som bara fick mig att fortsätta slå!!! I 1h och 20min höll jag på sedan var jag helt slut!!



 


Söndag

Sov länge imorse, enda dagen jag har kunnat göra det denna veckan så det var skönt. Vi åkte och handla lite frukost sedan kom vi hem och åt den i lugn och ro.

Efter frukosten gjorde jag mig iordning sedan åkt jag och träffa min lille Mämmi. Vi handlade lite smink och annat sånt smått och gott =). Fick se min lilla dröm ännu en gång och hoppas den snart slår in, börjar bli lite otålig nu...

Efter jag träffat Mämmi var det dags för kalas hemma hos min kusiner som fyllt år. Hela släkten var där och ja vad ska man säga om kalaset....det var väl som vanligt. Trevligt, men måste erkänna jag är en sådan person som inte är jätteglad i kalas, oavsett om det är jag eller någon annan som fyller år så är inte släktkalas riktigt min grej det är rättar sagt drygt.

Hemkommen från kalaset blev det träning och efter det åkte vi hem till Camilla och Dennis och kolla film.

Härlig söndag med mycket händelser =)


Madeleine vill ha...

Jag har hittat min dröm pappy....Ja vill ja vill ja vill ja vill ja villllllllllllllllllllllllllll haaaaa
Den längst till höger....


Lördag

Idag har det varit en stressig dag. Jag börja jobba kl 9 imorse och jobba till halv tre vilket är en och en halv timme längre än vad mitt schema men det är alltid bra med extra pengar =) Speciellt nu när jag har mycket på gång. Efter jobb kom Hasse på besök till jobb. Anna skulle fixa mitt hår så han vad med hos i salongen. Han e så underbart go den hunden. När han låg i mitt knä så snarkade han hihi lätt så roligt =)

 

Jag kom inte hem förrän kl va 5 då Fredriks mamma och han syskon kom. Då ja lovat att klippa dom också idag, dom skulle ta skolfoto på måndag så jag förstod att dom vill klippa sig.

Vid sex kom Alexander, Daniel, Dennis, Camilla och en stund efter det kom Andreas också. Det blev att vi käka ihopa och nu kolla vi Ungern - Sverige. Det står 0-1 till Sverigen och vi håller nu tummarna att dom fortsätter hålla ledningen.






Fredags kväll

Fredagen börjar närma sitt slut...eller ja för mig i allafall =) Det har varit en intensiv dag och jag har precis kommit hem. Skönt att äntligen vara hemma =)
Jag har haft en toppen dag på jobb med mycket att göra. Haft en mycket stamkunder och det är alltid lika skoj. Jag har gjort en färgning som blev såååååååå bra. Jag är blev så nöjd med den och kunden också så klart =).  Jobbade 30min extra idag också för där var en kund till mig som var akut behov av en klipp tid.

Efter jobb åkte jag in till stan för att träffa Patricia. Vi tog en fika på Esspresso House, det blev en kopp te för min del. Tyvärr blev det inte så lång tid vi hann ses för att jag vara tvugen att hämta Mämmi och Janne på svårgertorp. Medan jag satt och vänta så var jag ganska utråkad så jag tog lite bilder som kommer här:
Lätt road...Veckans pose som våra kunder ligger inne med hahaha....
Ännu en hihi =)Linslus som jag e...
Okej???...Hmmm...
Nä nu går det utför...när kommer Mämmi....
Chockad av att det tar lång tid???Grrrrr...aldrig chockade när det gäller dom ;o)
Testar att blunda med ett öga....Testar blunda med andra ögat...
Nu har jag väntat jäättelänge...mymymym...tiden går sakta...
men den som väntar på något gott...väntar aldrig för länge....
NU KOMMER DOM!!!!!!!!

Min lille lille Mämmi, jag har varit utan henne i en veckan. Lång tid tycker jag. Nu är hon hemma igen och jag kan träffa henne hur mycket jag vill =) Det tycker jag om


Mina dammer och herrar nu kallar min kudde efter mig
Natti Natti


Godmorgon =)

Nu sitter jag här och äter min underbart goda frukost mums

Sedan ska jag dra mig ner till Limhamn för att jobba =) 
Jag har vägt mig och mätt mig idag och vågen visa 1,5kg lättare sedan i måndags så det är nice =) 

Nu ska jag fortsätta äta sen måste jag sticka

kram på er

Torsdag...

Då börjar veckan närma sig sitt slut. Två jobbdagar kvar...
Dagen idag har varit okej. Det har varit en sådan dag som man inte känner sig så pratig utan mer är tyst och gör vad man ska. Jobbade över en halvtimme idag och kommer göra imorn också, bra med extrapengar =)

Efter jobb blev det träning på Gymmet med Pernilla. Riktigt skönt att vara tillbaka. =)
Slängde ihopa en god nötfärs röra med massa goda kyddor och grönsaker musmig gott blev det.
Tyvärr så glömde jag ta en bild på maten, var så hungrig efter träningen så glömde helt bort det hehe.

Nu ska jag kolla Scrubs sen blir det bingen =)


Torsdagens kost och träning

Frukost: Fiberhavregrynsgröt, med psylliumfrö, protein

Mellanmål: Proteinshake

Lunch: Rostbiff med grönsaker

Mellanmål: Proteinshake

Gymmet:
Ben
Mage
Förbränning

Middag: Nöttfärs (5% fett) med olika stekta grönsaker

Vilodag med en ätardag

I och med vi skulle ut och äta med jobb idag så tog jag min ätar dag idag.

Fukost: Fiberhavregryn, protein, jordgubbar,

Mellanmål: Proteinshake

Lucnh: Kycklingsallad, med fullkornsbröd och vitlökssås

Middag: Kycklingfilé med ugnbakade potais, bearnaisesås och Sallad







Efterrätt: Sorbet


Onsdag

Idag har det varit en bra dag. Dagen började med att jag sov ut enda till kvart över åtta (börjar nio). Sedan har det varit en lugn med ändå mycket att göra på jobb dag.

Efter jobb så blev vi utbjudna på middag och Annelie och Niklas (Cheferna). Vi var på en Spansk resturang och där var super god mat. Det blev vitlöksbröd till förrätt och till huvudrätt blev det kyckling med massor av grönsaker och ugnsbakad potatis =) MUMS.


















Efterrätt =o)


Slut i rutan..

Puh vilken dag=) Är helt slut i huvudet och i kroppen.
Morgon promenaden imorse gjorde susen, hade aldrig klarat av denna dagen annars. Haft fullt hela dagen och efter jobb var det bara att åka hem byta om och sedan träffa Pernilla nere på gymmet.
Såååååååå himla skönt att vara tillbaka igen ;) tyvärr har man tappa styrka men den kommer igen så småning om =) Nu ska jag lägga mig i sängen o sova är så trött...


Tisdagens kost och träning

Powerwalk 51min

Frukost: Fiberhavregrynsgröt, med psylliumfrö, blåbär, protein, linfröolja









Mellanmål: Proteinshake
Lunch: Kalkon, sallad, tomat, morot, linfröolja







Mellanmål:
Proteinshake

Gymmet:
Uppvärmning:
Cross 10min
Rygg och Axlar
Cyckling 10min + Cross 10min

Middag:
Rostbiff, tomat, bulgur, gurka,morot

Morgonträning

Powerwalk 51 min =)


RSS 2.0