Mysig dag i trelleborg

Dagen började med ett träningspass. Sedan blev det en tur till Limhamn och lämna Aldas blomma som jag passat hehe. Efter vi lämnat den åkte vi inom Stadium på svågertorp. Jag hittade ett par nya löparskor. Jag letet väldigt länge efter ett par som ska passa och vara sköna. Nu har jag haft riktigt tur med skor på sistone. 4 par på 1 vecka =)


Däretfer körde vi vidare ner till Trelleborg till Fredrik bror. Fick träffa söta lilla Iza igen :o). Några släktningar skulle komma så vi var också bjudna. Vi åt kycklingsallad och satt och prata sedan blev det en god kopp te. Lekte lite med Nils gjorde jag också vi byggde lego torn. Sedan höll jag ju Iza så klart hihi.


När vi stod ute i bilen på väg hem så frågade Lizen och Andreas om jag och Fredrik vill vara Gudföräldrar till Iza. Jag kan vara helt ärlig och säga att jag blev lite chockad. Visst att Fredrik ska vara det i och med det är hans brorsdotter, men jag, jag har ju ingen knytning till dom så. Men jag blev jätteglad att dom fråga. Är mer än gärna det till henne. Hon är så ortoligt söt denna flicka.


Imponerad av mig själv

MorgonTräning:

30 min powerwalk, hemmifrån oss och en varv runt pildammsparken.











20 min jogging runt pildammsparken och sen hem.















Jag är så stolt över mig själv att jag klarade av att springa så långt utan att stanna. Efter min skada i knäet så har jag inte kunnat springa. Men nu jävlar har det nog läkt som det ska och mycket är nog för att jag kört väldigt mycket styrka i benen det senaste halvåret. Riktigt härligt att vara tillbaka till löpningen igen. Milen väntar ju...ska slå mitt rekord på 55 min.

Slö idag

Vi kom hem vi ett tiden igår natt. Blev typ bara att borsta tänderna sedan deckade ja direkt.
Sov rätt länge idag, dagen igår tog hårt på en. Upp tidigt och sedan vara igång hela dagen och gå runt och så.
Vi har i prinsip varit hos Fredriks bror hela dagen. Det var första gången jag träffade Iza. Så himla söt hon var och otroligt snäll. Jag höll henne nästan i två timmar och hon somnade i min famn. Andreas och Lizen blev jätteglad för kläderna=)

 

Jag fixade även till Lizens och Nils hår.
Före:

Efter:
 Riktig cooling

På vägen hem körde vi in om Malin och Mange för att hämta en 37 tums Lcd platt tv jag köpt av dom med dvd och surround system. Dom har ganska stort avstång från soffan till tvn så dom har köpt en större.
Hem med den koppla in den och fixa till lite. Sedan kom Malin och Mange till oss så tittade vi på baksmällan min tredje gång nu =)

ojoj klockan är alldelse för mkt nu.
Natti Natti

Liseberg!!!

Lite uppdatering från igår:
Vi åkte mot kungsbacka till Freeport.
  
Jag hittade inte jättemycket saker där men ändå lite smått och gott  =)
Jag handlat det par riktigt snygga nike skor, ett par mjukis ¾ byxor, en ram, termos och present snörre. Sedan köpte jag och Fredrik en jättefin tavla.

   
Sedan körde vi vidare till Göteborg. Vi gick in på Liseberg köpte varsitt åkband, till och med Fredrik köpte ett. Sedan var det dags att sätta igång att åka. Vill tillägga att Fredrik är livrädd för karuseller, han har typ åkt en enda karusell innan, en om snurra mest och han har inte åkt sedan dess. Jag, Malin och Mange gjorde ju allt för att han skulle åka Balder och vi lyckades hihi. Han ställde sig i kön med oss och efter 1 timmes väntan i kön var det vår tur. Trodde aldrig vi skulle få upp honom i den, jag menar Nordens strösta berg- och dalbana i trä åkte han. Drygt 2 minuter som det tar att fördas den 1070 meter kånga banan befunnit sig 36 meter över marken, fördas i 90km/h, kastats ner för ett 70 graders stup samt utsatts för negativi G-krafter inte mindre än ett tiotal gånger. Riktigt stöddigt av Fredrik, jag är imponerad.
Vad tyckte han nu om detta. Jo så här:
 hihi.

   
   köpte en söt liten sparanka på liseberg =)

fler bilder finns upp på PIXBOX

Ps: En riktigt lyckad dag. Vi hade så så så roligt!!


Ändrade planer =)

Uppe med tuppen idag! Snart ska vi åka och hämta upp M & M. Lämna lilla Mimmi i Svedala sedan blir det sommarens road trip mot kungsbacka. Lite shopping på Freeport hoppas vi på och sedan en heldag på Liseberg. Ska blir så sjukt ball! Vem älskar inte att åka karuseller liksom ??!!!


Andra semesterdagen

Idag har jag gjort en massa saker.
Dagen började med en härlig powerwalk/jogging runda. När jag kom hem packade jag ihop lite saker och körde hem till min lille mämmi. Jag duscha och gjorde mig iordning och åt en god frukost. En smoothies som innehöll vaniljprotein,frysta osockrade jordgubbar och blåbär =) mums. Sedan blev det en dinkel bulle med rökt skinka.

Har varit runt lite överrallt idag på massa ärenden. Hornbach för att köpa ramar till våra underbart fina tavlor vi köpte i thailand. Sedan blev det en sväng om Media market och en lite söt barn klädesaffär. Vi skulle bara titta men det är så svårt att bara titta när man har en liten tös i familjen på 3 veckor =)

Men idag köpte jag en stl större än igår så att hon har något att växa i och en söt liten mösa till...hihi

Sedan var vi en sväng om en bilfirma och kolla på bilar, ska provköra en golf i nästa vecka. Hoppas den är fin och att jag gillar den. Den ska givetvis bara bra också ;o) Känner mig så låst utan bil.

Sedan körde vi inom Maxi på hemvägen. När vi kom hem till mämmi igen åt vi lite lunch. Sedan körde jag hem.
Hann inte vara hemma många minuter för sen var det dags att fixa mina naglar =) ÄNTLIGEN!

När ja kom hem blev det att klippa M och efter det gjorde jag Köttfärssås. Mums blev riktigt god.

Kvällen för min del blir bara en slappe kväll med en film. En intensiv dag för att ha semester tycker jag haha. Man vill ju inte känna sig rastlös hehe.

Morgonträning

Powerwalka 50 min var av 12 min var jogging. Riktigt härligt! Jag har inte kunnat springa innan pga mitt knä men nu gjorde det inte ont så ska jogga från och till under mina promenader framöver. =)
'


Lördagens bilder..

.. är nu uppe på Pixbox

SHOOOOPPPING!!!!

 Ja det har blivit en hel del shopping idag hehe. Var först i stan med Sandra. Tog en lunch på caféet på Gallerian. Jag åt en kyckling sallad. Sedan blev det Make up store, Hansa, Triangel och smycke affärer =)









Lite av mina köp idag:

En liten present från mig till lilla Iza 3 veckor gammal (Fredriks brorsdotter)


Fick en söt liten present låda till =)


Till mig =) Mina efterlängtade tygskor =) hihi letat efter dom sen i Maj. Sjukt svårt att hitta stl 35.


Eyeprimer och en skugga är aldrig fel =)


Sedan har jag och Fredrik köpt en födelsedagspresent till Mr A för det är snart hans födelseda =)

Måndag och första riktiga semesterdagen!!!

Pga internet krångel så har jag inte kunnat uppdatera bloggen så jag beklagar detta. Hoppas ni blogg läsare kan förlåta mig


Lördags info:
Jobba som en galning sista dagen på jobb innan semester. Jobbade från klockan var 9-13 och under dessa 4 timmar hade jag 7 klippningar och en färgning. Det kallar jag effektivt arbete hehe.
När ja kom hem blev det lite lunch och en vilostund.

Vid åtta tiden kom Alda. Vi satt här hemma och drack lite drinkar, snacka lite och sjöng karaoke. Vi hade så roligt. Jag har saknat henne så så så mycket! Hon har varit bortrest på hennes semester så vi har inte träffats på jättelänge så vi hade mycket att ta igen =)
Sedan tog vi taxi till Lilla torg och gick vi in till Fridays och träffade Lousie och Kajsa, Sandra kom även lite senare =)
Vi satt där ett bra tag drack lite drinkar och dansa lite. Man fick även ballonger med helium i och det var första gången jag testa det.... haha så jävla ball att dra in det och sen pratat hihi. Man fick sig många goda skratt. Det var första gången jag var på Fridays och jag tyckte det var ett riktigt bra ställe. Verkligen ett lyft för Malmö. Sedan vid 2  tiden stack jag och Alda vidare till Etagé. Etagé var inte lika roligt med lite dans blev det ändå sedan hem och nanna kudden.

Lite bilder från lördagen:

   

   

Bild:
1: Madde drinken, farligt god den.
2: Jag och Alda, glada att se varandra igen.
3: En ny Madeleine drink som skapades denna kväll.
4: Alda i full gång med sång och dansa.
5: Robins goda drink på Fridays.
6: Alda och Lousie full med helium =)


Söndag: Jag tog det väldigt lugnt hela dagen. Sov ut riktigt ordentliget sen städade jag lite och sen sov igen hehe, verkligen en slappe söndag. På kvällen blev det Kina mat och Scrubs =)


Måndag:
Då var det första semesterdagen idag och den började med att klockan åtta imorse var jag hemma hos en vän och fixa lite slingor på henne. Sedan nu har jag kommit hem fixat lite och snart ska jag upp till stan och träffa Sandra. Det blir lite lunch där och liten titt i affärer =)

Mer om dagen får ni höra om senare

Hejpåådiig


Ps

Ha en trevlig lördags kväll!!!


Säger bara


Längtar sååååååååååååååååååååå

 ½ dagar kvar


Nu ska jag nanna kudden. Ska upp tidigt och träna!!!
Måste förbränna lite efter denna kvällen hihi

Torsdag och mys

Ännu en dag med mycket att göra på jobb. Efter jobb åkte jag,Anna, Malin och Lisa in till stan. Vi gick till Mando för att äta en bit mat och fira Annas 20 års dag som då var igår. Det var trevlig och vi åt mycket mycket go mat. Sedan gick vi till Espresso house och tog en Chai och Anna hämtade sina lilla söta hund Hasse som hon köpte till sig själv i födelsedags present =)


Tyvärr riktigt dålig bild för det är från en Samsung mobil.











SÅ HIMLA SÖT!!!


Inte lång tid kvar =)

½ dagar kvar att jobba!

Västra Hamnen

Idag har det varit ännu en dag med super mycket att göra på jobb. Men man ska inte klaga är roligt att ha att göra när man väl är på jobb. =)














Anna Fyller 20 år idag ETT STORT GRATTIS ÄNNU EN GÅNG!





Efter jobb blev det bara att komma hem byta om och sedan hem till Malin och Mange. Pratade lite om våran road trip vi ska göra nästa vecka =) Det blir en sväng till freeport....alltid trevlig och man hittar massa fynd =) 


Till det bästa sist!!!!!!!!
LISEBERG!!!
hihi älskar Liseberg


...

dagar kvar sen är det det SEMESTER!!!! JIPPI

Morgonpass

06.00 Gymmet:

Crosstrainer 30 min
Rask promenad 30 min


Tisdag

Idag har det varit en fruktansvärt intensiv dag på jobb. Jag har haft 12 klippning och en slingning + jag fick jobba över 30 min pga av olika själ så som att någon boka in en tjej med fruktansvärt tjockt hår. Helt sinnes så tjockt det var. Tog man ihop håret i en svans blev ju fan 10 cm diameter. Brukar ta 30 min för mig att klippa en långt hår men i sådana fall behöver man oftast 45-60 min. Men det fick inte jag,  någon var så snäll och boka in henne halv sex när vi stänger sex.
Smått iriterrande faktiskt. Sedan är det alltid bra att städa innan man går och det var heller inte gjort så det fick jag också fixa så det slutade med 30 min över tid. Men men jag biter ihop och tar det med arbetskamraterna imorgon.
Bara för att chefen har semester så ska man inte slöa sig utan hjälpas åt att hålla snygg och rent.

Efter jobb blev det mycket bättre. När jag kom hem hade Fredrik redan kommit hem så klart i och med jag var hemma kl 19! Camilla och Dennis var även hos oss. Jag fixa till mig sedan gick vi upp till lilla torg och satt oss på Espresso house.
Jag tog mig en kyckling bulgur sallad och vatten, hade ju inte hunnit få i mig något sedan lunchen. Dom andra tog en go latte med en kaka =)


Efter fikan blev det en promenad hem till Camilla som bor bara en bit från där vi bor. Jättefin lägenhet hade hon. Vi kollade en film så var fruktansvärt dålig minns inte ens vad den hette. Så det blev rätt mycket snack emellan också hehe. Sedan promenerade vi hem igen så vi kom hem för en stund sen. Som alltid har vi alltid lika trevligt med mycket skratt när vi umgås med Camilla och Dennis =) även om filmen var helt värdelös haha. En lyckad kväll alltså

Nu ska sova

Frukost


Efter passet blev det en underbart god frukost bestående av:
Fiberhavregrynsgröt, psylliumfrön,blåbär och vaniljprotein mums =)


Jag älskar blåbär =) Har det till allt nu gröt, smoothies, kesella mm.

Morgon träning

06.00: Gymmet:

Crosstranier 30 min
Rask promenad på bandet 30 min

Biceps:
S
cott curl med stång 4x10
Stående med Hantlar 6kg 4x10






Scrubs

Jag har verkligen fastnat för Scrubs. Jag har 6 säsonger hemma nu, är inne på min tredje =) Riktigt bra är dom.
Blir några avsnitt nu med lille going

Inget bilköp där inte

Idag har jag och min goda vän Andreas varit och tittat på en bil till mig. Men det var inget skrot att ha. En massa fel såg vi eller ja inte jag Andreas gjorde. Det är ju han som är proffs inom den biten. Jag kan bara säga om den är fin eller inte och om den är kul att köra eller ej :)

Foto från våran Weekend





Fler bilder kan du se på min PIXBOX

Morgonpromenad

Idag blev det 70min lång morgonpromenad =) Riktigt härligt väder.


En trevlig kväll med Vännerna

Henrik och Veronica kom och hämtade oss vid halv sex tiden. Vi åkte och handla Thai mat förutom Fredrik han gottade till det med en pizza. Sedan åkte vi hem till oss och åt maten tillsammans och snackade en massa. Vi har ju inte setts på ett tag så vi hade en del att ta igen =) Sedan kollade vi Baksmällan, sjukt bra trots jag redan sett den en gång på bio =) Verkligen en otroligt rolig film. Sedan blev det Fast & Furious, den var också en höjdare en av dom få filmer som har uppföljare där ALLA är bra!! 
   

Tankarna går ...

Tankarna går upp och ner...
Vad är det jag ser..??
Förvirrad, ångest obalans
inget liv går som en härlig dans..
Alla säger att man ska tänka positvit
aldrig att man ska tänka negativit
även om man försöker detta
mår man inte bättre för detta
Tankerna går upp och ner
Vad är det jag egentligen ser..??



Stor städning i fullgång


Spegel Spegel....

Spegel spegel på vägen där.
Gömma mina tankar som jag bär.
Spegel spegel ge mig tröst.
Krossa glaset och ge mig tröst.
Tvätta själen ren från blod.
Spegel spegel ge mig mod

Nr 16: TörnRosa

Ännu en Klassiker! Det var sjukt länge sen jag såg denna men det jag kommer ihåg av den är att den är otroligt bra =)

Klassiker nr: 16
Originaltitel: Sleeping Beauty
Premiär (USA): 29 januari 1959
Speltid: 72 minuter

Om filmen:
När prinsessan Aurora föds jublar alla i kungariket! Alla utom den onda fen, som uttalar en förbannelse: att prinsessan före sin 16e födelsedag ska sticka sig på en slända och falla i sömn för evigt. Men Auroras gudmödrar, de tre goda feerna, använder sina goda krafter så att hon kan väckas till liv genom kärlekens kyss, om förbannelsen skulle bli verklighet...

Övrigt:
Baserad på den klassiska sagan av Charles Perrault "Histoires ou Contes du temps passé" från 1697. För att återskapa känslan av medeltidssaga lät Disney sina tecknare studera diverse medeltida konstverk, bl.a. Bayeuxtapeten, vilket framför allt märks i bakgrunderna.


Nu är det bara..

 
..arbetsdagar kvart men det är inte förräns på tisdag det gäller =) är ju ledig i 3 dagar nu =)

Helg =)

Nu är min arbetsvecka slut =) riktigt härligt faktiskt! Ikväll blir det bara att ta det lugnt, ska titta lite scrubs och lite sånt. Är rätt trött efter denna arbetsveckan. Jag har haft mycket att göra. Imorn blir det först träning på morgonen sen ska jag hem om min mammas vänninna och sen ut och kolla på bilar =)

Jag är sugen på en Peugeot 206 cc helst hade jag velat ha den på bilden men den blir svår att få tag i så antingen en silvrig, svart, röd eller grön =)

Jag blir så trött..

Alltså dagens sjukvård!!!!!! Fredrik har varit sjuk i mer än 1,5 vecka nu. Han har ringt vårdcentralen 3 gånger men inte fått någon hjälp, åkt till jourcentralen där dom inte gjorde ett skit! Imorse blev han sämre igen så att han ringde vårdcentralen IGEN! Han fick dra historien ännu en gång och för en gångs skull tog hon det på allvar och var orolig för att han kan fått svininfluensan! Äntligen var där någon som lyssna!!!!  Både jag och Fredrik har sagt att där är något som är fel redan från början men ingen har lyssnat men nu, fjärde gången då lyssnar dom. Han fick en tid direkt på förmiddagen och vad visade resultatet, Inga svin bakterier var där MEN han har halsfluss!!!

Jag blir så arg på våran sjuktvård. Varför inte ta in honom direkt och kolla upp vad det som är fel. SUCK!!!

Nu hoppas jag bara han frisknar till så fort så möjligt och äter pencilin nu så snart är han frisk igen =)


Synd om min lille going ju!

Hihi

 Arbetasdagar kvar nu...tiden går fort =)

Nr 14: Peter Pan

Denna älskade jag när jag var lite hade den både på vhs,bandbok och vanlig bok hihi.
Riktigr bra Disney klassiker!!


Klassiker nr: 14
Originaltitel: Peter Pan
Premiär (USA): 5 februari 1953
Speltid: 73 minuter

Om filmen:
Möt pojken som vägrar bli vuxen, och följ med på hans spännande äventyr i det fantastiska landet Ingenstans. Tillsammans med Darlingbarnen och lilla Tingeling kämpar Peter Pan mot den hemska Kapten Krok i en av Disneys klassiska tecknade filmsagor.

Övrigt:
Walt Disney ville skildra en klassisk barnberättelse som inte var i bokform och fann då Sir James Barries teaterpjäs "Peter Pan" från 1904. I det tecknade formatet kom historien till sin rätt; som pjäs hade man haft svårt att gestalta vissa scener (t.ex. den där Peter Pans skugga får eget liv), men som tecknad film blev resultatet övertygande.


Nr 29: Bernard & Bianca i Australien

En film jag inte sett på flera flera flera år ska bli kul att se när jag får tid över =)


Klassiker nr: 29
Originaltitel: The Rescuers Down Under
Premiär (USA): 16 november 1990
Speltid: 74 minuter

Om filmen:
När den australiensiske pojken Joey försöker rädda en magnifik örn från fångenskap blir han själv ett byte i klorna på en hänsynslös tjuvskytt. Än en gång får våra två modiga möss Bernard & Bianca rycka ut till undsättning. På ryggen av en albatross tar de sig över Stilla havet till Australiens otämjda vildmark. I denna främmande värld väntar okända faror, illasinnade reptiler och rastlösa infödingar. Men också en liten pojke som befinner sig i stor fara. Kommer våra två hjältar att hinna fram i tid?

Övrigt:
Den första filmen som uteslutande är gjord med CAPS; ett datasystem utvecklat av Disney som bygger på att karaktärerna fortfarande tecknas för hand, men läses in i datorn där de färgläggs och kopieras in i bakgrunderna digitalt. Detta möjliggör snabbare och exaktare färgläggning, skuggningar och framför allt kameraåkningar och rörelser i flera plan. Disney vann en Oscar® för sin uppfinning.


Morgonpromenad

Idag blev det en 52 minuters härlig morgonpromenad i det underbart fina vädret!

....

JOBB DAGAR KVAR :O)

Hemkommen från M&M

Har alltid lika kul oss dom, en lyckad kväll alltså. Började med en film men slutade med massa skratt och snack istället


Ett kort inlägg.....men kollla klockan..lägg dags upp tidigt imorn =)

Natti Natti

Blomvakt =)

Nu sitter upp i Aldas lägenhet och bloggar lite. Jag är nämligen blomvakt =) Alda har satt upp ett schema till mig vilka dagar dom ska ha vatten och en blomma har jag tagit hem för det ska vattnas varje dag=) Själv är jag sjukt dålig på att hålla mina blommor vid liv med nu när jag har tagit på mig detta ansvar så jag SKA lyckas :) kanske blir så att mina får leva lite längre då också hahaha.


Äntligen =)

06.10 var jag på gymmet imorse =) Har varit väldig trött dom flesta mornar men nu jävlar ska det bli ändring hihi =)

30min Crosstrainer
30min Powerwalk på bandet





10min styrka Mage:
Benlyft sittande på bänk 4x10
10kgs hantlar i var hand, ner i sidled 4x10


Nu är det...

dagar kvar =)

Tjingeling

Då var det Tisdagskväll redan. Idag har jag haft super mycket att göra på jobb =)
Förmiddagen hade jag en färg kund, en klipp + sling, 2 st klippning, en färg +klipp och sista 3h timmarna hade jag 6 klippningar =)  Riktigt härlig väder är det idag också, på lunchen satt jag i solen och njöt  och åt ensuper god kycklingsallad.
Jag har fått dille på "Smörgåsbutiken" som ligger på Limhamn deras sallad, mums riktigt god är den. Tror jag ätit den var varannan dag på lunchen nu i 2 veckor =)

Nu är jag hemkommen och fått lite i magen. Fredrik är fortfarande sjuk  så det är lite tråkigt, ska snart muntra upp honom lite  genom att klippa honom jag vet han jättegärna vill det =) inte för att han blir friskare för det men lite gladar kanske =)

Ha en underbar tisdagskväll
Kram på er


Dagens träning

Det blev bra träningspass efter jobb idag. Hade sällskap med Sandra. Mycket trevlig tyckte jag, det var så länge sen vi sågs så det var skoj, massa att prata om tro det eller ej vi fick mycket gjort ändå ;)
alltså tjejer kan göra flera saker samtidigt
15 min Crosstrainer

Axlar och Rygg:

Hantlar åt sidorna 5kg 4x10
Upprätt med stång 10kg - 4x10
Reverse fly på bänk 4kg 4x10
Ryggresning 4x10
Row 30kg 4x10

20 min gå rask takt på löpbandet

Snart...

 jobb dagar kvar sen är det dags för semester

Fler bilder sen i lördags

  
   

Bild 1: Satt på Moosehead och käka
Bild 2: På tåget till Köpenhamn
Bild 3: Jag och Louise inne på parken
Bild 4: Jag och två underbara tjejer
Bild 5: Jag tittar på alla bilder jag tagit =)



Dagens fix

 



Och så här känner jag inför detta

En mycket trevlig kväll med tjejerna

Allt började med en matbit på Moosehead. Jag och Alda åt där. Sedan träffade vi upp Louise på centralen =)
Vi åkte till österport som ja tror det heter på svenska sedan var det bara att följa strömen.
Vi kom in till parken och då var det bara att börja tränga sig framåt. Vi fick helt okej platser.
Vad tyckte jag nu om allt?
Jo, Djn ( Dj Havava Brown) Sjuk grym!!!! Lägger upp ett klipp längre ner.

Sedan kommer vi till själva huvudpunkten...Brittan!
Jag tyckte hon var bra, lite sådär att hon inte sjöng live men det visste jag i och för sig redan innan. Sedan var det lite för mycket circus teater i början men annars ja hon är en duktig dansar och allt det dära. Hon Får 7 kanske 8 pluppar av 10 möjliga.
Lite bilder från kvällen 


Dj Havana Brown:




Lite jobbigt när jag kom hem då piggnade jag till och satt mig lite vid datorn, hmm tittade nyss på klockan snart tre dags att sova. Natti Natti

Nu är det inte lång tid kvar =)

Då var man hemkommen från jobb och ätit lite lunch. Om 1h och 50 min ska jag träffa Alda och Louise i stan då vi ska äta något tillsammans och sedan ta tåget över till Köpenhamn =) Vi träffar upp Anna och hennes vän sedan är det dags!!!
BRITTAN!!!




Nä nu ska jag snart fixa till mig!

Hoppas ni får en underbar lördag för det hoppas jag att jag får =)
Hejjpåådiig

PS IMORGON SMÄLLER DET!!!!!!!!!

Imorgon kl 20.00 befinner sig Jag, Alda, Louise, Anna och Madde på parken i Köpenhamn!!!!!
GO BRITTAN


Lite nya inköp =)

Har varit inne på cdon och kollat lite. När jag var mellan 5-7 år så tittade jag alltid på en film med Michael Jackson hemma hos min pappa. Jag tror jag äntligen hittat den på dvd. Jag har beställt den på cdon och hoppas det är rätt film=)
Sen hittade jag lite annat smått och också hihi =)

Om det är rätt film så är den grymt bra!
Hoppas hoppas hoppas =)

 

En mysig cd med underbara låtar, har en del låtar
sedan innan men inte alla. Sedan var det länge sen man köpte
en cd haha är kul att ha lite orginal också =)




Sedan blev det ännu en disney film i min samling

 

Två bra komedier eller ja jag har bara sett en av dom =)

 


Heejpåådigg

Nu ska ja mysa i soffan med min sjukling. Vi ska bara ta det lugn ikväll i och med han är sjuk så vi ska se en film om en stund.
Ha en trevlig fredags kväll

Vilken härlig dag!

Idag har jag bara jobbat halva dagen. Det är lite lugnar nu på jobb nu mitt all semester och värmen och så.
Jag tog ut halva dagen som semester så jag slutade kl 13. Riktigt härligt!
När jag slutat hämtade lille mämmi upp mig. Vi körde och köpte varsin fullkornsbaugette sedan körde vi till upp till Lidegröd för att plocka blåbär =) Jag tror vi höll på i 2h sen orka vi inte mer, man får sjukt ont i ryggen och stå och bocka sig så.
 

När vi kom hem till mämmi igen så vägde vi blåbären och vi har plockat ihopa 5,4kg blåbär jisses haha.
Sedan tog jag mämmis bil och körde hem till pappa. Han är själv hemma nu för I och D är i Jävle.
Så vi grilla lite och snacka en massa.

När jag kom hem blev det att rensa blåbären....puh, va ju jobbigare än att plocka dom hehe. Tog 2h och rensa dom så jag blev klar för en liten stund sen =)
nu ska jag göra mig klar för sängen är helt slut!

Natti Natti

Min älskling är sjuk...

Det blev en ganska kort visit i stan med Alda. Vi gick och fika på Barista, ja köpte mig en kopp te och Alda en varm macka och en chai latte. Vi satt och snackade en stund sen märkte vi båda att vi gäspade i omgångar hehe. Sjukt trötta var vi så vi promenix till gustav för att ta bussen hem. Blev lite bilder på vägen =)
 

På vägen hem gick jag inom hemköp och köpte Farraribilar och en tidning till min älskling. Han är nämligen sjuk och har jättehög feber. Synd om min lille going. Hoppas han mår bättre snart.




Nu ska jag snart sova
Natti Natti

Härlig dag

Varmt och skönt har det varit idag =) Älskar denna värmen =)
Slutade 1 timme tidigare idag. Så åkte jag hem, packade upp det jag handlat, åt lite så jag fick lite mat i magen och nu ska jag snart iväg igen. Ska åka upp till stan med världens bästa Alda =)



Tjingeling
hörs sen igen

Uppe med tuppen

Den senaste tiden har det varit riktigt svårt att komma upp på morgonen. Värmen och allergin gör att jag blir tröttare än vad jag brukar vara. Allergimedicinen gör ju sitt med.
Men imorse då jävlar då drog jag mig upp och stack ner till gymmet =)

Förbränning:
30
min rask promenad på bandet.
15 min Crosstrainer

Biceps:
S
cott curl med stång 4x10
Stående med Hantlar 6kg 4x10

Fast vid tvn...

Ikväll har jag stuttit fast framför tvn. Som ni alla vet hade  tv4 till minne av Michael Jackson. Jag såg nästan hela ceremonin sedan även delar av showen dom visa med honom efteråt.
Jag säger det igen och kommer säkert säga det flera gånger till HAN ÄR BÄST!!!!

Jag kände verkligen hur ont det gjorde inom mig när jag såg Michaels famlij så ledsna och vi ska inte tala om när hans dotter skulle hålla ett lite tal då var tvårna nära att komma. Jisses...eller ja, jag får väl erkänna att där kom en droppe ner från min kind. Vet jag är känslig men fy, stackars barn. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag förlora någon av mina föräldrar!


R.I.P Micheal Jackson.







Två dagar innan han dog....

Jag tycker att man ser att han inte mår bra. Om inte annat han är sjukt mager.

R.I.P Michael Jackson



Morgonpromenad

60 min powerwalk.
Jag gick hemmifrån, två varv runt pildamsparken och sen hem igen. En lagom runda =)
Nu sitter jag och äter en god smoothies =) mums (vaniljprotein, frysta osockrade jordgubbar, 2dl vatten)

Hemkommen från Helsingfors

Då var man hemma i Sverige igen. Vi åkte inte ifrån Helsingfors förrän kl var 18.10  så vi fördrev tiden med att ta det väldigt lugnt på morgonen och äta frukost i lugn och ro. Sedan gick vi runt och kollade lite i affärer. Var inte det bästa vädret ute, tror det var mellan 13-15 grader så vi höll oss till köpcenterna.

Detta har varit en riktig mysig helg med Fredrik. Tack än en gång älskling. Det var så skönt att bara komma bort ett tag och slippa tänka på allt här hemma, bara ta det lugnt och gör vad man känner för, inga måsten.
 
När vi väl kom hem till Sverige var det bara att få i sig nått i magen. Camilla och Dennis tittade förbi så såg vi "Vi hade iallafall tur med vädret igen". Den var helt okej. Den har ju sin charm =).

Nu ska jag packa upp väskan och sen gå och lägga mig är riktigt trött.
Hörs imorn.

Heejpåådiig

Lördag - lite uppdateing från Helsingfors

Idag har det varit en mysig dag. Först sov vi ut riktigt enda till klockan var nio hehe. Sedan gjorde vi oss klara och gick ner och åt hotell frukosten vid 10 tiden. Vi kom lite sent för att mycket var slut och dom börja plocka undan redan halv elva när dom stängde elva. Så imorn blir det att gå ner lite tidigare.

Idag har det varit ganska bra väder dock inte så varmt som hemma fick jag höra. Här har varit sol sen moln sen sol och sen moln. Kan gissa att här varit mellan 19-22 grader nånting så det har inte varit nått standväder, blåste lite också.
Vi har gått mycket idag tror vi gått runt och utforskat Helsingfors i 4-5 timmar. Jag har även köpt ett par jeans shorts och ett jätesnyggt linne till =)
Vi kollade exakta valutan imorse och det med cola lighten jag skrev igår, 50kr.. det var 55kr för 1,5l haha.

Nu har vi precis kommit tillbaka på hotellet. Vi har nyss varit och ätit på en jättemysig restaurang, Manhattan steak house hette den. Vi åt Ryggbiff mums =) När vi satt där och åt började regna riktigt mycket och det var riktig kallt när vi gick tillbaka till hotellet.

Tjingeling

Finland

Vi satt i bilen på väg till lille mämmi imorse. Efter att ha hämtat upp henne körde vi till Svågertorp.
Tog tåget över till Kastrup och när vi kom fram fick jag reda på vart vi skulle åka =) Finland. Så nu sitter jag på hotellrummet mitt i centrala Helsingfors och bloggar

Vi kom hit vid ett tiden. Vi gick och tittade lite i affärer, åt lite lunch och lite sånt. Kollade läget liksom.
Sedan blev det en stunds vila. Efter det så gjorde vi oss i ordning och gick ännu mer och titta runt. Här är enormt stort känns som allt är centrum.
Nu ikväll har vi ätit på en mexikansk resturang och sedan gick vi en runda.

En annan sak som vi blev förvånade över är att här är väldigt dyrt. I en liten minimarket kostar en 1,5l cola light 50 svenska kronor och i minibaren på hotellet kostar 33cl cola light 48 svenska kronor haha helt sanslöst. Vart är Sverige på väg? Jag säger bara det vi skulle gått med och haft Euro!

Torsdag kväll och jag får erkänna det är lite pirrit nu...

Jobbade över 20 min ikväll men det är okej jag är ju ledig imorn weeii =)
Efter jobb gick jag till Alda hon bor ett stenkast från salongen. Var ju bara tvungen att titta på hennes lägenhet. Hon har nämligen varit riktigt flitig det senaste dagarna och målat om och köpt en massa fina saker till hemmet. När jag kom upp till henne så var det som en helt ny lägenhet hon hade gjort det sååååååå fint!!!
Du e så duktig snäckan!


När jag kom hem så åkte jag och Fredrik och handla lite inför morgon dagen.
Vad händer imorgon då?
Jo,
Imorgon kl 07.10 ska vi åka hem till min lille mämmi. Sen ska hon lämna oss på svågertorp.
Där efter åker vi över bron och hoppar av på Kastrup.
Sedan vet jag inte mer...hihi så spännande

Det är så här att när Fredrik fyllde år i maj. Fick han en resa (Weekend) av sin bror och det är den vi ska åka på nu.
Då bestämde Fredrik att inte berätta för mig vart vi ska utan ha det som en överraskning.
I samband med denna resa ska vi även fira vår 3 års dag som var den 3/6.

Oavsett vart jag hamnar imorgon så tror jag det kommer bli helt underbart. Bara att får komma bort från Malmö med min älskling är så mysigt!

Natti Natti
Heejpåådiig

Torsdagens träning

Gymmet kl 06.00

60 min på löpbandet gå i rask takt

Ben:
Insida 40kg - 4x10
Utsida 45kg - 4x10
Knäböj med stång + 10kg - 4x10

Sommar, sommar och sol =)

Jisses vad varmt det är idag..men man ska inte klaga =) Jag gillar det! morse tvingade jag mig upp ur sängen tog på mina träningskläder och stack ner till gymmet =)

Sen hem göra sig i ordning och åka till jobb. Jag har haft fullt hrla dagen och just nu har jag en liten lucka för att jag blev lite tidigare klar med min kund. Nu när det är så fint väder kan manju inte låta bli att gå ut på lunchen och av någon anledning så har jag slinkit in på lindex två dagar i rad nu hihi. Hittade massor av bra saker.

Dessa två dagar har jag köpt:
2 st Shorts ( ett par rosa och ett par svarta)
1 st svart behå
2 st linne (grönt och lila)
1 st kjol svart
1 st Tunnika/klänning (vet inte riktigt vad det är) hehe
1 st Rosa kofta
1st vit bolero (men den ska jag ge bort i present)
Men allt detta kosta under 900:- Riktigt kul med rea =)

Ha en fortsatt bra dag så  återkommer jag ikväll för då har jag massor att berätta

Onsdag

Onsdag idag, dagarna går undan. Har jobbat 9-18 idag haft massor att göra på jobb så dagen gick väldigt fort.
Efter jobb hämtade jag upp Fredrik, sedan mämmi och Janne sen åkte vi till Farmor och Mårten. Han fyller nämligen 70 år idag så vi var där på hans uppvaktning. Ja och det var väl helt okej, så som släktkalas brukar vara, är inte jätteglad och gå på sånt eller ha kalas själv för den delen. Ja menar sitta där och va så social och trevlig med folk man nästan aldrig träffar. Dö drygt tycker jag. Hehe jag men sånt e livet. Var trevligt att träffa Farmor och Mårten iallafall.

Nu ska jag gå och nanna kudden..john blund väntar på mig...

Saknaden efter..

Saknar din själ...
Saknar ditt hjärta...
Du har gjort så att det smärtar.
Saknaden efter dig är svår
Saknaden efter dig får mig att fälla en tår.
Det gör så fruktansvärt ont
att aldrig mer dig få se,
tror aldrig jag mer kommer att le
Hann aldrig säga adjö
och nu är du dö.



Love is...

Love is green










Love is blue
                                                          


Love is something really true

Om en stjärna

Om en stjärna skulle komma upp för varje natt jag tänker på dig...
Då skulle natten vara lika ljus som dagen


You Are Not Alone


Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone

'Lone, 'lone
Why, 'lone

Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
For you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'
And girl you know that I'll be there
I'll be there

You are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone...


Vilken text... man kan ju inget annat än älska den!

R.I.P. Michael Jackson

RSS 2.0