Valborg

Nu är äntligen denna arbetsvecka slut. Nu är jag hemkommen och sitter ner i soffan och ta det lugnt. Henke är här, Tessan och Fredde är påväg och Veronica kommer senare för hon slutar jobba klockan sju.
Det blir en lugn kväll med grillning och chill.
Imorgon är det en speciell dag, jag är nervsös.....
Åker hemmifrån klockan nio...
Hihi´
Kommer blogga underdagen =)

God morgon på er. Av någon anledning ble...

God morgon på er. Av någon anledning blev det någon ändring på min kl på mobilen så den var inställd på vintertid så när kl ringer kl 6 så var den 5, hörde inte ens att den ringde då, kl 8 trodde jag den var när jag vaknade och jag sa till fredde att jag försovit mig, han bara varför det kl är ju 7, så då rusa jag upp ur sängen och stack till gymmet, visst en timme senare än jag tänkt men ett litet pass skulle jag hinna med :) Nu har jag kört 30min cross, 2övn mage, 3övn ben. Hann aldrig med biceps och 20min powerwalk som stod på träningsschemat, Nu ska snabbt in i duschen och göra mig iordning sen köra till jobb. Tjingeling


Godnatt och sov så gott. Imorgon blir det ...

20100429205-001 (MMS)

Godnatt och sov så gott. Imorgon blir det att gå upp tidigt. Ett morgon pass på gymmet ska hinnas med innan jobb. Tjingling


Helt slut

Vilken lång dag jag haft, nu är jag verkligen värd att bara chilla i soffan. Först träning tidigt imorse. Sedan jobba till klockan 19. Därefter åkte jag till Hertz för att hämta två tunga lådor från gymgrossisten som vi beställt. Svin tugnt var det att bära men man styrketränar ju ;o)
Jag berställde Kasein protein som jag ska änvända vi bakning och matlagning. Perfekt att använda när man vill byta ut mjöl eller bara minska på det. Nyttigare och med massor av proteiner i. Sedan blev det lite omega 3 tabletter och lite annat smått och gott =) Även Fredde och Fredrik L beställde en massa saker. När jag väl kom hem blev det att packa upp allt och checka av så allt var med.

Sedan har jag dammsugit och torkat av lägenheten och även äta har jag hunnit. Jisses är bara 1h och 25min sedan jag sluta. Effektiv jobbat kan jag tycka =)

Ha en underbar kväll.
Tjingeling


Då var dagen träning utförd 30min crosstra...

Då var dagen träning utförd 30min crosstrainer 35min styrketräning 20min powerwalk, Nu ska jag hem och äta frulle och göra mig i ordning :) tjingeling


Morgon träning. Idag ska jag jobba 10-19 s...

20100429204 (MMS)

Morgon träning. Idag ska jag jobba 10-19 så passar på att köra mitt dunder pass på gymmet :) är på sista muskelgruppen nu triceps :) sen blir det powerwalk, veckans tränings schema ser ni i menyn till vänster för er som läser min blogg för första gången :) ha en bra dag. Tjingeling


God kväll på er

Är i jakt efter en klänning jag kan ha på Fredriks 25års fest. Jag hade sett en klänning på Guys and Dolls på Limhamn med märket vila men dom hade så klart inte min stl. Så jag ringde både till Entré och till Nova och Nova hade den. Så efter jobb körde jag till Nova. När jag kom dit så var det inte riktigt rätt klänning dom sagt det var utan det var samma modell och allt men den var enfärgad och den jag tittat på hade blommor på sig. Men den enfärgade var rosa och super fin så testade den och den passa perfekt =)


Sedan gick jag in på Gina bara för att kolla läget vad dom hade, man kan ju hitta nått finare ;o)
Och hittar en klänning till som är super fin och den kunde jag inte låta bli att köpa den också =) 49.90:- hihi vilket klipp =)



Så nöjd och belåten var jag när jag gick där ifrån. Nu är frågan bara den...
Vilken av dom ska jag ha på festen....

Det blev en tur in på Media Market också


God morgon. Nu är jag snart redo för en lö...

God morgon. Nu är jag snart redo för en löpnings runda :) springer samma runda som igår :) 5,6km hörs senare tjingelin


Dagens träning - Löpnings runda på 5.6km

Efter jobb åt jag lite, efter maten hade smällt så blev det en löpnings runda ut i friska luften. Kände rätt tugnt 1/3 av runda men sen lätta det. Kände av håll men det försvann efterhand. Det är så skönt nu när man kommit igång med löpnigen igen, man känner sig mycket lättare på något vis =) 

Nu har jag duscha och tagit på mig mysis..Snart kommer Fredrik hem efter sin träning så det ska bli skönt med lite sällskap. Tror även Alexander kommer...är ju semifinal i Cl Lyon-Bayern München och det vill inte grabbsen missa =)

God kväll

Då har denna dagen gått. Jag har fått gjort mycket och det känns skönt.
Nu ikväll har vi varit och stor handlat, gjort en dunder beställning från gymgrossisten och deklarerat.
Som ni ser nere till vänster på mitt träningsschema så är det rätt mycket träning denna vecka som gäller så det är det jag fokuserar mest på. På Fredag är det Valborg och det är inget jättespciellt att fira tycker jag men det blir ändå att vi träffar goda vänner och grilla och myser som vanligt.
Lördag är en speciell dag, tänker inte avslöja något än.... hihi lite hemlighetsfull får  man va =)

Nä nu ska jag sova....
Natti Natti på er
Sov så gott


Den här förflyttas runt i Malmö, Nu är den...

20100426197 (MMS)

Den här förflyttas runt i Malmö, Nu är den placerad i Rönneholmsparken :) Här tror jag den trivs bäst :)


Morgon powerwalk nere på strandpromenaden...

Morgon powerwalk nere på strandpromenaden på Ribban, Idag är jag ledig. Som vanligt har man lite att göra, När jag kommer hem ska jag bara fixa till mig sen ska jag köra ett ärende därefter till expo där efter till ett annat frisör ställe :) efter dessa ärenden ska jag fixa så att min lille bil får sommardäck, Efter däck fixandet ska jag hem till min mämmi :) ska passa på att tvätta hemma hos henne oxå för att få tvätttid hos oss är omöjligt, vi hörs senare tjingeling


Nu värme lille going upp :) härligt att si...

20100425196 (MMS)

Nu värme lille going upp :) härligt att sitta här i solen :)


Ps....Träningsvärk

Efter mina pass i veckan och framförallt passet igår så har jag träningsvärk i var enda muskel i hela kroppen. Märks jag varit ifrån styrketränigen ett tag.

Godmiddag

Igår när jag gick och la mig bestämde jag mig för att inte ställa klockan för att verkligen få sova ut och det har jag verkligen fått göra =) Vaknade strax innan elva hehe =) Härligt!

Idag är det ett riktigt härligt värder och jag vill bara ut i solen. Klockan 14 ska Fredrik spela match så jag ska följa med att titta och då  får jag även massa sol på mig :o) Efter matchen ska vi hem till Fredrik mamma.

Det är väl det som händer idag, kvällen vet jag inte vad som händer än. Får väl se....
Blir fler inlägg under dagen :o) Perfekt att kunna blogga via mobilen =)


Ha en bra dag


Fredagen och Lördagens styrketräningspass

Fredag:
Triceps 3 övn

Hantel bakom huvudet 9kg
4x10

På bänk
4x10

Pull down 2set 9kg 2 set 13,5kg
4x10


Lördag:
Ben 4 övn

Insida 45kg
4x10

Utsida 40kg
4x10

Skivstång + 10kg
4x10

Benpress 20kg
4x10

Lite hjälp från er läsare

Jag har deltagit i en läkerol tävling =)
Skulle ni vilja klicka på länken nedan och rösta på mitt bidrag ??

http://hundratusen.nu/#/mix/3bVE 


Jag hade blivit super glad för din röst


Morgon träning. Då har jag sprungit en run...

20100423193 (MMS)

Morgon träning. Då har jag sprungit en runda på 5,6km och nu är jag på gymmet och kör ben, biceps och funderar på mage oxå ;) hörs senare tjingeling


Ps hur fredagens styrketräning var kommer ...

Ps hur fredagens styrketräning var kommer upp imorn ;)


God kväll. Nu är vi hemma efter en lång...

God kväll. Nu är vi hemma efter en lång dag. Jobbat från 9-18.30, har haft super mkt att göra. Efter jobb var det bara att åka hem om och byta kläder. Sedan åkte vi till Tessan och Fredde som bjudit hem oss, trevlig kväll har vi haft med en helt okej film. Sov gott


Ingen huvudvärk längre Morgon träning på g...

20100423193 (MMS)

Ingen huvudvärk längre Morgon träning på gymmet. Det kändes riktigt skönt att vakna utan huvudvärk imorse, igår kändes det som aldrig den skulle försvinna. Hörs lite senare nu ska jag fortsätta me mitt triceps pass ;) tjingeling


21april-20maj


Ändrade planer....

Ikväll var det egentligen mening jag skulle ut och springa, men har inte alls mått bra i eftermiddag och nu ikväll.
Efter lunchen kände jag mig trött och hängig, hade/har fruktansvär huvudvärk och mår inte alls bra. Direkt när jag kom hem från jobb käka jag lite och sen gick jag och la mig. Fredrik väckte mig när han kom hem från fotbollsträningen kvart i nio, så har redan sovit 2h och jag är fortfarande trött. Men gick upp då för kan ju inte gå och lägga mig kvart i sju och sova för natten..
Så gör allt nu för att hålla mig vaken, men snart kan jag gå och lägga mig igen. Hoppas jag mår bättre imorn.

Styrketräning: Axlar och Rygg

Reverse Flys
20kg 4x10

Vertical Row
27kg 4x10

Axelpress
20kg 4x10
Ryggresning 4x10

Hantlar åt sidorna
4kg 4x10


Nu så =)

Nu är tränings schemat lagt
Ni ser det i min meny på vänster sida

Funderar....

Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp min träning resten av veckan.....
Jag har ett biceps, triceps och ben pass kvar och sedan en löpnings runda. Även morgon cardio.
Hmmmm..........

En riktig klippardag ;) när jag kom tillba...

20100421192 (MMS)

En riktig klippardag ;) när jag kom tillbaka från lunch kl 14 hade jag 7 st klippningar kvar tills jag slutar kl 18. Nu har jag bara fem kvar, tiden går så fort när man har kul ;) tjingeling


Mina favoriter :) vad hade jag gjort utan ...

20100421191 (MMS)

Mina favoriter :) vad hade jag gjort utan läkerol ;)


1 månad kvar sen fyller min älskling 25år ...

20100421186 (MMS)

1 månad kvar sen fyller min älskling 25år E> Jag älskar dig Fredrik av hela mitt hjärta!


Morgon träning i full gång, Om jag uttryck...

20100421180-001 (MMS)

Morgon träning i full gång, Om jag uttrycker mig milt så har jag fruktansvär träningsvärk i mina ben idag när jag vaknade men inget hindras mig nu. den försvinner säkert snart :) JAG SKA, JAG VILL, JAG KAN DETTA :) Jag har stått på crossen i 20min nu och det börjar lätta i benen :) 10min kvar :)


Styrketräning: Mage

Mage:

Sit ups rak fram  3x10
Sit ups åt höger  3x10
Sit ups åt vänste 3x10

Benlyft sitande på bänk 3x10

Benlyft  3x10


Morgon träning på gymmet ;) När jag vaknad...

20100420179-001 (MMS)

Morgon träning på gymmet ;) När jag vaknade imorse så hade jag fruktansvär träningsvärk i benen efter löpningen igår. Men bästa sett och bli av med det är att träna ;) så jag promenixa bort till gymmet. Nu har jag kört cross trainer 30 min, styrka: Mage 3övn 3x10 15 min (Kommer lägga upp vilka övningar jag gjort senare under dagen ;) ) och nu powerwalkar jag på bandet 20 min, bra pass om jag får säga min mening! Ha en bra dag. Tjingeling


Glömde lägga upp denna bild jag tog när ja...

20100419171 (MMS)

Glömde lägga upp denna bild jag tog när jag var ute och sprang. typiskt vårtecken tycker jag ;)


Måndagens träning

Idag blev det ut i det fina vädret efter jobb.
En löpnings runda på 5,56km och det tog mig 38 min. Vet inte om det är en bra tid men det kändes bra efter att inte ha sprungit på så länge. Ska nog börja göra det i allafall två kvällar i veckan nu till en början. Det var riktigt härligt och bra träning är det med =)


Veckans träning 12/4 - 18/4 - 2o1o

Veckans träning 12/4-18/4
Måndag:
M 30min Crosstrainer
M 20min PowerWalk
Dance Aerobics
Tisdag:
Vilodag
Onsdag:
Vilodag
Torsdag:
45min Inlines> 
Fredag:
Vilodag
Lördag:
25min inlines
Söndag:
1h M Power Walk

Sammanfattning.....
Jag är inte nöjd över vad jag presterat denna vecka, skulle ha tränat mer men har inte haft den rätta glöden och energin har inte varit på topp. Men det är väl för att man varit ledig och inte kommit in i vardagen riktigt.
Nästa vecka blir det ändring på det =) Har mycket inplanerat redan men träning hinner man ALLTID med bara man VILL


Ännu ett film tips The taking of Pelham 123

Idag har det varit en rätt bra dag tycker jag, fått gjort mycket. Dagen började med träning. Sedan åkte jag hem till mämmi för att hämta upp henne. Sedan åkte vi in till stan och shoppa lite. När jag kom hem städade vi  och fixa lite.
Nu ikväll har Malin och Mange och Mimmi så klart =) varit här. Vi såg The taking of peham 123. Den var riktigt bra den med =) Skådespelare som var med är John Travolta och Denzel Washington och dom brukar göra bra filmer =).
En action film som får
 av 5


God morgon på er eller ja det är ju för...

God morgon på er eller ja det är ju faktiskt förmiddag :) Jag passade på att sova ut idag när jag inte skulle upp och jobba. Nu är jag ute och powerwalkar :) och njuter av vår vädret. Hörs senare tjingeling


Film tips The Hurt Locker

Den var speciell men den var riktigt bra. Den var väldigt verklighetstrogen, det kändes som om det var på riktigt.

Filmen får
 av 5

Myskväll

Ikväll har vi myskväll med Camilla och Dennis. Vi ska strax sätta filmen The hurt locker.
Hoppas den är bra =)
 

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll =)

Vinst :) weeii

manchesterunited (MMS)

Vinst :) weeii


Man city - Man United. Nu är vi hos Boukef...

20100417169 (MMS)

Man city - Man United. Nu är vi hos Boukef och ser matchen :) 30 min har gått men inga mål än. Heja Heja United :)


Morgon träning i motvind. Just nu åker jag...

20100417168 (MMS)

Morgon träning i motvind. Just nu åker jag inlines till jobb, riktigt tufft i motvind, tur man har ombyte med sig man blir ju inte lite varm hehe :) hörs senare


Äntligen Fredag

Då har man jobbat 4dagar sen vi kom hem från Egypten. Denna veckan har varit skit  svårt att komma in i rutinerna igen. Bara det att gå upp på morgonen :( Skulle ha tränat varje morgon men jag har inte orkat. Får bli bättring på det nästan veckan. Veckan har gått rätt fort ändå. Saknar Egypten dom fan =( vill tillbaka.

Ikväll blir det lugnt, ska jobba imorn och jag är helt slut efter veckan. Det har varit super mycket att göra på jobb hela veckan och det säger ju säg själv när man varit borta 2 veckor.

Ha en trevlig kväll på er


Dagens träning - Inlines ;o)

1 mils inlines blev det idag till och från jobb =)












Ändade planer, det blev inget gym imorse, ...

20100415163 (MMS)

Ändade planer, det blev inget gym imorse, det blev annan sorts träning ist ;)


Foto ;o)

Här kommer lite fler bilder =)

Fina tuk-tuks =)
   

Här sitter vi i  hamnen på Marinan (det lilla centrumet i El Gouna)


Schyssta solstolar =)
 

Fler bilder från Kairo..
Här kan ni se hur skitit och äckligt här var..inga hus byggdes riktigt färdiga pga att om man färdigställde byggnaden på huset så fick man betala skatt. Istället byggdes det fler och fler våningar där föräldrarnas son skulle bo med hans fru och efter x antal år fick dom barn och då skulle dom så småning om bo där med deras fru osv...hel sjukt...
  
Som sagt det är ingen vackert alls...
  

 

Egyptiska musset
 
Här sitter jag Andreas, Jag, Tea och Ola helt slut efter en lång dag...
Väntar på att få åka tillbaka till Paradiset

Lite aktiviteter vid poolen.. 

Här sitter vi inne hos perfume man och luktar på goda dofter =)

Här är man på G  ;o) Party Party
 







Ps: Ännu fler bilder från Egypten kommer k...

Ps: Ännu fler bilder från Egypten kommer komma upp i veckan ;) tjingeling


Äntligen hemma igen...

Nu är vi hemma igen efter en lång dag. Så mycket jag har haft att göra idag, full lista och lite där till som man klämde in, Kalaset var trevligt, var skoj att träffa Fredriks bror med familj och Fredriks mamma, Linneá (födelsedagsgrisen) och Sara. Jag har haft sådan huvudvärk sedan i eftermiddags, trodde den skulle gå över men icke. Mår riktigt illa nu så ont jag har.. ska lägga mig nu så hoppas den försvinner när jag lägger mig ner... Natti Natti på er Sweet dreams

Åh vad jag längtar tillbaka! Då har man jo...

20100328142 (MMS)

Åh vad jag längtar tillbaka! Då har man jobbat halva dagen. Precis ätit lunch... Tänk att nu för en veckan sen låg jag vid poolen och hade det bra :) Ikväll efter jobb ska vi på kalas i trelleborg. Fredriks syster fyller 15. Så det blir att köra direkt dit där. Ha en fortsatt bra dag. Tjingeling


Nu är fotona uppe från Egypten på Pixbox

PIXBOX


Då var det slut på ledigheten

Idag har jag varit ledig, fick ett smakprov på lite jobb i eftermiddags, fixade till Jacks kalufs =) och färgade min lille mämmi. Ska blir rätt skönt att börja jobba imorgon faktiskt. Ikväll har jag varit på Dance Aerobic, vi lärde oss ett nytt block idag så det var skoj =).
Annars har det väl inte hänt så mycket mer idag, har pillat med datorn hihi =)

Ha en trevligt kväll

tjingeling

21mars-20april


Morgon träning

30 min Cross Trainer
20 min PowerWalk


Ikväll blir det Dance Aerobic =)


Fullt upp

Gårdagen gick i ett....
Vi åkte till Netonnet och Media Market för att kolla på datorer...både jag och Fredrik behöver en ny. Men så svårt det är att välja. Det blev ingen dator, vi ville åka hem och kolla på nätet och jämföra. Sedan åkte vi hem till mämmi och Janne. Så var vi där en stund och snacka lite. På kvällen var vi hos Andreas och Nadja. Kolla El Clasico, satt och snacka och lite sånt.

Idag Söndag blev det först träning imorse. 30min på cross trainer sedan 20 min power walk på bandet.
När vi kom hem blev det att äta frukost och göra sig i ordning. Sedan åkte vi tillbaka till Media Market för jag hade bestämt mig för vilken jag ville ha =) En rosa Sony Vaio 14- tums. Fredrik var fortfarande osäker på vilken han ville ha. När vi kom dit hitta vi den perfekta till Fredrik =)
Det blev en Sony Vaio till Fredrik också men han köpte en större och sedan är han vit =)


Hihi den är så fin =)


Morgon träning gillas jag bäst :) Just nu ...

20100411161 (MMS)

Morgon träning gillar jag bäst :) Just nu står jag på cross trainern totalt 30min kommer det bli sen blir det power walk på bandet :)


Foto från resan =)

Här sitter vi och väntar på boarding....

  
   Tyvärr blev det förseningar så vi satt 2timmar i planet när det stod helt stilla utan att det var ens igång...rätt drygt

Efter det långa väntan och flygningen så var vi glada av att sitta i bussen på väg till hotellet =)
 

Första soldagen...
 

Lite färg fick vi efter första soldagen =)
    
Sedan hände något ingen hade räknat med...
 

En förtvivlad Camilla...som inte ville titta på...



Iväg på båtutflykt...

Ägarens hus av HELA El Gouna
 


 

Vi är väldig glada över att ha fått se delfiner =)
 

Trippen till kairo
  
Ingen jättebra bild, solen i ögonen hehe


  
  

Lite power walk bilder =)


 



  
Egyptisk folkdans
  
   



  
 
 




Sista kvällen och då blev det fest :o)
 
 

 
 







Lite bilder på den berömda buffén



  
 


 


 

 


Back in the game :) Nu är jag på gymmet oc...

20100409157 (MMS)

Back in the game :) Nu är jag på gymmet och Power walkar 1 timme :) Efter det blir det att äta frukost, tvätta upp alla kläder, åka och växla tillbaka pengar tro det eller ej jag hade pengar över hihi ;) sedan ska jag fixa med semesterbilderna i datorn ;) där är över 300 bilder så det kommer nog ta lite tid. ha en bra dag på er hörs senare


Hemma igen

Nu är vi äntligen hemkomna. Hade gärna stannat en vecka till. Vi har haft det så underbart härligt!
Tänkt fortsätta och skriva lite kort hur får vecka sett ut=)

Måndag:
Efter middagen satt vi oss i Peanuts bar. Det blev drinkar o drinkar o drinkar och dans och drinka o drinkar...hihi
Vi halv tolv åkte vi in till "stan" Marinan som dem kallas. Där vi skulle gå på en nattklubb som heter The Port. Det var ett  sjyst stället med en stor pool i mitten och sedan var där soffor och bord och även nån typ av sängar =) Mysigt =) Sedan var där väldigt goda drinkar också =)
Ska lägga upp bilder imorn tänkte jag. Orkar inte göra det nu. Har inte hunnit lägga in dom i datorn.

Tisdag:
Blev lugn, sola, bada och sova vid poolen...man var ju lagom trött efter måndagens festande.
På kvällen blev det lite shopping för en del av oss, Fredrik köpte en Shisha (vattenpipa). Därefter kollade vi fotboll.

Onsdag:
Då hade man lite ångest över att man skulle åka hem dagen efter. Det blev sol och bad hela dagen, vi sola in i det sista =) På kvällen var vi på en bar som visade Man United. Dom vann med 3-2 men det räckte inte, så dom gick tyvärr inte vidare i CL =(.

Tordag
IDag, Bussen hämtade oss 9.45. Planet skulle gå 13.25. Igen blev det försenat en timme. Så vi var inte frame förrän vid åtta. Sedan ner och hämta väskorna. Klockan var nog strax efter nio när pappa hämtade oss på svågertorp.
Nu har vi kommit hem, fått något i magen, (inte ätit nått sen frukost typ), packat upp väskorna och lite sånt.
Jag är svin trött nu ska lägga mig om en stund. Blider och annat smått och gott kommer upp imorgon.

Natti Natti


Ps....
Denna semastern har varit helt underbara. Jag kan varmt rekommendera att åka till El Gouna I Egypten. Hotel Rihana Inn (Rihana resort) var super!
Både jag och Fredrik är överrens om att vi kommer åka dit igen. Denna resan får 10 av 10 poäng =)


39.5 grader varmt

Vi har det helt underbart har nere. Varken jag eller Fredrik vill aka hem.

I lordags, blev det sol och bad som vanligt :)
Efter lunch gick jag, Fredrik, Dennis och Camilla till en lite pub for att se Man United. Tyvarr gick det inget vidare den matchen och Rooney ar skadad :( Paskafton var det ju denna dag ocksa sa jag hade smuglat med ett paskagg fullt med godis till Fredrik hihi ;o)

Pa kvall at vi forst fran den underbara buffen da det var inbakad oxfile' denna kvall :)
Darefter blev det nagra drickar i baren och efter det akte vi in till Hurghada. Om jag sager sa, hade det varit sa att vi akt till Hurghade och inte till El Gouna som nu forsta gangen sa hade jag aldrig velat aka tillbaka till Egypten igen.  Har i El Gouna vill man stanna flera flera veckor. Hit aker jag latt fler ganger. Har ar rent, snyggt, trevligt folk, dom ar inte framfusiga om man uttrycket sig forsiktigt om nar man jamfor men Kario ocg Hurghade.

Nu ater till Hurghada. Vi akte in dit for att sitta en stund i New Marina for att ta nagra drickar och sedan ga till Hurghadas "basta" nattklubb Minestry of sound (vet inte hur det stavas)
Hurghade var skitit, ackligt och inte alla fins, New Marina var det enda som var fint. Nattklubben var val frack sa och upplagget var vid stranden med strandsand som dansgolv osv...men dom spelade bara gamla R&B latar fran stenaldern...sa det var ingen hit alls.

Sondagen blev lugn och vi gick runt och shoppa lite. Jag som inte skulle handla ett dugg denna semestern sa jag hahaha.

Nu ar det Mandag och vi solar och badar for fullt. Vi ska snart ga ivag och ata lunch och darefter ska jag ga och fa thai massage :) nice.
Kvallen kommer att besta av lite fest. Dar har oppnat en nattklubb har inne i El Gouna som nagra var pa i fredags som vi ska testa. Dar ska vara bra musik, harlig miljo och fria drinkar innan tolv. Det gillar vi :)


Ha en underbar dag pa er...

Tjingeling

Helt underbart vill inte aka hem

Liten sammanfattning dessa dagar:

Mandag:
Akte vi tidigt fran hotellet for att ut och snorkla och for att se delfiner. Vilka djur det ar och sa lekfulla. Dom flesta vilda djur man ska se sa ska man vara tyst och sa stilla sa mojligt for att hoppas pa att fa se dom, men delfiner... ju mer ljud vi for och ju mer vi visla och klappa hander desto fler delfiner kom fram och hoppade i vattnet. Helt fantastiskt :) Snorklingen var ocksa trevlig men maste saga att jag ar inte jatteimponerad. Det var finare i Thailand:)

Tisdag: Kario var vart nata aventyr. Efter overtalning gick jag med pa att aka buss. Var val helt okej dit men hem var drygt. Vad ska man saga om Kario.... Javligt frackt att se pyramiderna men fan cvad acklig stad.
Vi ar  inne i den "andra" pyramiden och det var en upplevelse....det ar gigantiska hantverk dom gjort :)

Onsdag: Blev en riktig slappe dag, vi var helt slut efter tisdagens resa till och fran Kario. Blev lite Beach volly boll pa eftermiddagen.

Torsdag: Power walk 50min innan frukost :) Hmm vad gjorde vi mer an att sola och bada...Spela beach volly :) riktigt kul hihi Sj;sjong karaoke pa en av barerna har pa hotellet pa kvallen :)

Fredag: Power walk 50min innan frukost :) Solat och badat hela dagen har varit upp mot 37 grader i skuggan idag :) puh jattevarmt. Nu ska jag ga upp till dom andra och se om dom ar klara infor kvallen :)


Glad pask pa er alla.

Tjngeling

RSS 2.0