Första arbetsdagen

Efter semestern.

Trött på eftermiddagen, ännu tröttare på kvällen och vaknar till ett par gånger mitt i natten och tror att jag ska gå upp och när jag väl somnat om och ska gå upp (på riktigt) är jag relativt pigg....tidsomställningen tar lite tid men jag är snart i rutin igen =)
Första arbetsdagen. Superkul att vara tillbaka och få ge mina kunder de behandlingar dom vill ha. Haft en blandad dag med både färg, sling och klippningar =) Det blir tummen upp för denna arbetsdag =)
Dessutom kom Fredrik och hämtade mig på lunchen för att vi hade bestämt att vi skulle luncha på en thai restaurang här i Malmö.

Dagens träning blev 1 timmes powerwalk med min underbara vän <3 Mycket att prata om, mycket skratt och mycket förbränning ;)

Fått väldigt mycket inspiration av Thailand och till maten ikväll blev det en klassiskt bords thai krydda :)
Sov gott allesammans

Planering är AO

Först och främst vill jag be om ursäkt till alla läsare att jag varit världens sämsta på att blogga sedan jag bestämde mig för att "börja igen". Men nu ska jag göra ett nytt försök och det är på allvar denna gången ;)

Idag har jag varit ledig, som vanligt har man alltid massa grejor att stå i så imorse började jag med att göra en
"Att göra lista" Dom är rätt underskattade dom där :) Fått gjort enormt mycket idag, men lista är inte avklarad helt ännu.

Några punker från listan idag var att
Handla √
Crosstrainer träning 30min √
Zumba träning 65min √
Laga mat √ (eller ja, jag håller på ;) )
Planera matlådor inför kommande vecka √
Grönsaker i ugnen och till det blir det en smarrig pepparbiff :)

RSS 2.0