Sondag EGYPTEN - El Gouna

Hej pa er :)
Nu har jag tid att skriva lite mer....

Uppdateringem borjar fran Kastrup :)
Allt gick lysande fram tills att vi satt oss pa planet pa kastrup. Da vi fick reda pa att dar var forseningar i Hurhgada sa i over en timme satt vi i planet utan att nagonting hande... tror till och med att vi satt dar 1.5 timme. Sedan nar dom val starta planet sa stamde det inte med Kastrup sa vi fick sta stil 40 min till...riktigt jobbigt faktiskt. Men val uppe i luften gick allt bra och det ar huvudsaken tycker jag :)

I Hurhgada var vi da pa sen eftermiddagen. Det blev att bekanta sig lite har runt omkring, fixa till sig lite och sedan ga ner och ata i en av det 4 resturangerna :) VILKEN STOR BUFFE whaooo.
Mkt av allting, dock inte sa mycket frukt som jag hade vantat mig. 
Torsdags kvallen blev att vi satt oss i peanutsbaren dar do mhade karaoke kvall (kunde det bli battre :)?! ) 

Fredag: Lag vid poolen hela dagen sola och bada, lasa min underbart bra Bok Moon Walk jag fick av Theresa och Fredrik i fodelsedagspresent :) Pa kvallen blev det En trip in till "stan" Dar alla utan jag och Dennis rakte vattenpipa. 

Lordag: 50min Power Walk innan frukost :) inte illa pa semestern Samma sak nastan, ha det javligt nice vid poolen och bara ha SEMESTER. Spela lite kort under ett parasoll ;) Pa kvallen akte vi in till den andra "stan" som ar lite strorre. Kollade lite i affarer och satte oss pa en uteservering med havsutsikt och kolla pa fina batar. Dar blev vattenpipor till alla utom mig.. ja kanner inte att jag vill testa det. 

Sondag idag da :) 55min Power Walk innan frukost :) Sedan akte vi till stranden, den var inte jattefin sa vi akte igen efter en 2-3h tillbaka till hotellet. Nu har vi legat vid poolen, gatt en runda och nu ar det snart dags att ga upp att gora sig iordning infor kvallen.

Overigt om resan i punkt from:

  • Helt underbart vader har!  
  • Dock lite kallt pa kvallarna
  • tyvarr kanner dom flest av oss lite snuviga och ont i halen (tror det ar nan allergi)
  • Har ar frukost,lunch- middagsbuffe. Helt fantastiska med allt du kan tanka dig.
  • Imorn Mandag blir det batutflykt med snorkling och vi ska aven fa se delfiner.
  • Pa Tisdag ska vi till Kario.

Ja dar finna annu mer att beratta men det far jag ta sen :)

Tjingeling pa er


Helt underbart

Nu ar vi har!!! Sa himla skont i har det :) Varmt om dagarna och helt okej kvallar. Har man en langarmad pa sig sa fryser man inte. Nu ska vi in till "stan" och kolla laget.
Far bli mer uppdatering en annan dag :) Blir Kario pa tisdag men hoppas pa att kunnat uppdatera innan dess :)
Tjingling

Nu är vi på Svågertorp :) hihi så spännand...

20100325131 (MMS)

Nu är vi på Svågertorp :) hihi så spännande :) tåget går kl 05.11. Ha en underbar dag på er för det ska jag ha :) tjingeling


Nu har jag packat =)

Nu är det packat och klart =) Det ska bli så kul att komma iväg. Jag ska upp om 3.5 timme så får ta och gå och lägga mig  nu =)

Ha en trevlig kväll hörs imorn =)

Tjingeling

Nu ÄNTLIGEN....


Detta känns helt underbart!! Nu börjar jag inte jobba förrän 13e april

Nu ska jag sätta igång att fixa lite här hemma och packa =) Har inte börjat med det ännu hihi=)
Tjingeling


16.5 timmar Kvar tills vi åker nu ;)

wing (MMS)

Kvar tills vi åker nu ;) Åh vad jag längtar...


God morgon allihopa

sad2 (MMS)

Helt samslöst. Jag ställde min klocka på 6 imorse men jag har absolut inte hört klockan ringa :( ja som skulle power walka :( inte roligt detta. Tur jag vaknade nu så att jag inte för sov mig iaf. Men så störigt jag som skulle träna och vara duktig :( Har så mycket att göra ikväll så jag vet inte om jag hinner då :( Jaja inte mycket att göra åt det nu, Nu ska jag göra mig i ordning, ha en bra dag. Hörs senare tjingeling


Go kväll...

Då var det redan tisdags kväll....

Idag har det varit en lång dag, gick upp kl 6 imorse och stack till gymmet med Fredrik. Körde en timmes powerwalk. Sedan hem fixa till sig och käka frukost och därefter iväg til jobb. Sedan har det gått i ett hela dagen, sprang massa ärenden på lunchen, fick handlat tandkräm, aftersun, mygga mm. Efter lunch var det fullspäckat med kunder, jobbade till och med över så jag var inte hemma förrän klockan var ca 20:20. 
Väl hemma åt jag lite snabbt sedan började jag skriva en lista på vad jag ska ha med mig och tog fram en del saker. Kan säga att det var tur att jag skrev den listan på vad jag ska ha med mig för jag hade glömt handla två saker, så får ta det på lunchen imorn. Sedan blir att ta fram det sista jag ska ha med mig imorn kväll, känner att klockan tickar iväg nu. Jag ska upp tidigt imorn så jag fortsätter imorn kväll efter jobb med packningen =).



Det blir även lite sånt tjejpyssel imorgon kväll också, så som fixa ögonbrynen, body scrub, ansiktsmask, raka benen och sånt dära ni vet =)

Natti Natti på er

Ca 33 timmar kvar


48 timmar

20100323127 (MMS)

Om 48 timmar sitter vi på planet till Egypten :) ville bara påminna er ;) hihi


1h Power Walk

20100323126 (MMS)

Då var man här igen :) blir en runda hit inom bitti också sen är det Egypten som kallar :) ska bli helt underbart skönt med semester och SOL :)


Vilken dag...

När jag vaknade imorse var jag stendöd. Igår var man bakis och mådde dåligt idag kom tröttheten. Imorse när klockan ringde kl 6 så visste jag inte ens vad jag hette så det blev ingen Powerwalk för min del =(
Sedan har det varit stress hela dagen på jobb, fick jobba över lunch lite så hann knappt med hälften av vad jag skulle göra. Har massor att fixa nu innan resan på Torsdag så då tänkte jag fixa en del på lunchen för att alla affärer har stängt när jag slutar. Hann dock bara med att gå på Apoteket och köpa handsprit,köpa shampoo och sen äta lite snabbt. Får försöka hinna resten imorn på lunchen och på Onsdag. Det är alltid massor man berhöver inhandla när man ska resa, jag måste kolla upp vad vi har när det gäller solkrämer, magsjuketabletter och massa sånt också. Sen vill man kanske ha med sig lite annars smått och gott så som bra musik i ipoden och det tar lite tid att lägga in musiken i den, sen man vill ju ha något bra med sig att läsa mm. Ja som sagt dessa dagar som är kvar blir till att fixa inför resan.
Det var meningen att jag skulle på Dance Aerobic nu ikväll kl 19 men jag hann inte  . Jag kom hem kvart- tio i sju från jobb, hann liksom inte byta om och få nått i mig på 10min, fick dessutom knappt inte ätit nått på lunchen så någon energi hade jag inte kvar när jag hem. En Madeleine med ingen energi och ingen mat i kroppen då är det ingen idé att köra ett sånt pass för det blir bara pannkaka av allting då. Tar igen det imorn istället då jag ska Power Walka på morgonen och det är stensäkert

Så kvällen kommer bestå av att leta upp SOMMARkläderna =) och kolla upp lite vad jag ska ha med mig för kläder =) 

Ha en trevlig kväll på er =)
Tjingeling


Veckans träning 15/3-21/3

Veckans träning 15/3-21/3
Måndag:
55min M Powerwalk
Dance Aerobics
Styrka: Mage 3 övn 4x10
Tisdag:
1h M PowerWalk
Onsdag:
Vilodag
Torsdag:
1h M PowerWalk
Fredag:
1h M PowerWalk
Lördag:
Vilodag
Söndag:
Vilodag

Nu är alla foton uppe på PIXBOX


Fotona är äntligen uppe =)

Bättre sent än aldrig

Lite bilder från släktkalaset =)

  
       
 




Kvällens bilder..


Kvällens outfit (bortsätt från mina duntofflor ;o)


 
  
 
 
     
 
 

För att se fler bilder från denna kväll så gå in på min PIXBOX
(håller på att ladda upp bilderna där nu förfullt så snart är dom uppe)


Det tar lite tid...

Jag har nu lagt in alla bilder i datorn och håller på att redigera röda ögon och lite sånt =)
Där är rätt många...så ha tålamod bilderna kommer snart

Man United

manchesterunited (MMS)

Man United är världens bästa lag! 2-1 mot liverpool. Det är stöddigt :)


Fotona är på G...


Till mina gäster..

Tack ALLA för en helt underbar, galen och trevlig kväll / natt igår. Jag hade en super födelsedag och jag hoppas ni hade lika roligt som jag =) Det verka så i allafall

Ps: Bilderna kommer snart upp


Nu är det färdig vilat =)


Än så...

0-599ba5f00eb3f691038af5aaef7c91b7.png

Kolla varifrån!

Än så länge har det varit en TOPPEN födelsedag :) Nu är jag helt slut. Jag höll på att fixa till halv ett inatt. Gick upp halv nio och fortsatte. Gästerna kom strax efter elva. Det har varit super trevligt allting, frukost/brunchen var uppskattad och mina bröd gick verkligen hem :) Jag har fått så fina presenter Tack till alla er jag fått dom av (vet att en del släktingar läser min blogg ) hihi. Nu har dom sista gästerna gått och jag är helt slut. Har gått raka vägen in i sängen och ska vila lite nu så jag orkar med kvällens stora fest :) ps lägger upp massor av bilder imorn. Hörs lite senare natti natti


Första tårtbotten...

0-44943cb3fc1d2f86be24aa7fba670b67.png

Kolla varifrån!

Första tårtbotten inne i ugnen :)


Fredag och det kommer bli en lång lång dag

Hej alla morgonpigga =)

Då har man varit duktig och Power Walkat ännu en morgon i 1 timme =)
Idag har jag massor att göra på jobb. Det är super kul att vi har så mycket att göra med tanke på lågkonjunkturen, många blir uppsagda åt höger och vänster...när ska detta sluta?? Sen den andra saken som är bra när man har mycket att göra på sitt jobb är att tiden går så fort och dagen är slut på noll tid =)




När jag kommer hem har jag ännu mer att göra. Jag ska förbereda inför kalaset imorgon.
Detta ska fixas:
Janne kommer och lämnar vår nya frys =) 
Den ska installeras och vi ska lägga en fin bänkskiva ovanpå
Jag ska baka tårtbottnar
Göra Chokladmousse och Hallonmousse
Göra fyllningen till tårtorna
Fixa med bord, stolar och dukning
Städa undan det sista
Ta fram uppläggningsfat
Ta ut bröden, bullar och pannkakorna ur frysen =)

Mmmm så det är en del att stå i ikväll....

Ni som kanske inte läst min blogg tidgare eller missat det inlägget där jag skrev om detta...
Det är så här att jag ska ha släktkalas imorgon och jag ska bjuda på Frukost/Brunch.
Gästerna kommer redan klockan 11.


Dagens träning...

0-4bcd08b02c2944ed1b9efd9455523694.png

Kolla varifrån!

Dagens träning 1 timmes Power walk :)


Nu har jag fixat en massa =)

Bland annat min outfit inför lördagskvällens festligheter  
Party party



Nu ska jag sova
Natti Natti


Då var...

0-5e8c2efc9dd35e3f74ee295bc7a006df.png

Kolla varifrån!

Då var man här igen :) 1 timmes power walk håller på att utföras. :)


Tystnad...

En bild säger mer än tusen ord.....


Tisdag kväll

Då satt man här igen framför datorn =) Imorse blev det 1 timmes power walk på löpbandet därefter hem äta lite frukost och sedan göra vid sig. Jag har haft fullt att göra på jobb idag så dagen gick jättefort trots jag jobbade till klockan var sju. Efter jobb åkte jag en sväng inom min farbror och mina kusiner. Väl hemma var klockan redan halv nio. Nu har jag ätit lite, varit uppe på vinden och hämta den biten som blev över av bänkskivan när vi removera köket. Vi behöver den till ett lite projekt som ska göras på fredag hihi =) 

Annars är allt under kontroll... =)
Kalas på Lördag och Fest på kvällen, det ska bli så skoj


Lunch time...

460339e09695ccc4ba65b97b488992db.png

Kolla varifrån!

Lunch time :) Finns det nått godare än nötfärs kryddat med tacokrydda och massa grönsaker till mums :)


Power Walk...

3cbf7d87d6551b3dc07e868051eb34a1.png

Kolla varifrån!

 

Power Walk i full gång :)

 


Ledig :)

Idag är jag ledig och jag har inte planerat mycket idag. Känns helt underbart! En dag i mitt liv då jag ska ta dagen lite som den kommer... hör inte till vanligheten hehe. Jag har förvisso en sak planerad ikväll och det är mitt Dance Aerobic pass jag absolut inte vill missa. Missade ju passet förra veckan pga visningen på Hilton.

Ha en underbar dag.... solen har anlänt till Malmö så härligt


Power Walk...

0-3c80389beec8cb33fef1b910a3b57ec3.png

Kolla varifrån!

Power Walk ute i det blå :)


Veckans träning 8/3-14/3

Måndag:
Vilodag
Tisdag:
1h M PowerWalk
Onsdag:
Vilodag
Torsdag:
75min M PowerWalk
Fredag:
67min M PowerWalk
Lördag:
Vilodag
Söndag:
70min M Powerwalk


Så här har min träning sett ut denna vecka. Jag har kört en diet strikt i 6 veckor nu och det har gått förvånansvärt bra =) Jag kommer fortsätta med att dieta inför sommaren men den kommer se lite annorlunda ut =) Vill ju inte att kroppen ska vänja sig vid varken en o samma diet eller träning så nu kommer jag även sucsetivt öka min träningen också.


Härligt när solen skiner

Det blev 70min Power Walk imorse 
Nöjd =)


Malmös kännetecken...

2ac54715c49df98d4908000605fadc56.png

Kolla varifrån!

Malmös kännetecken :)


När solen...

0-146c26c84932312b357f605d9d989078.png

Kolla varifrån!

När solen tittar fram får man passa på att vara ute ;) Alltså Power Walken är i full gång


YES!!!!!!!!!!!!


En låt...

0-72fd8a2e110412fb349f55aadd7d2ef8.png

Kolla varifrån!

En låt som också satt sig på hjärnan :)


Nu min...

0-68b62a6d01ffe4879c53f0a6f5bb56e9.png

Kolla varifrån!

Nu min absoluta favorit! Anna Anna Anna! Heja Heja Heja! Du är bäst!


Gnällig låt...behöver...

-af27de93a9120ebcd520493ffe7ae4e.png

Kolla varifrån!

Gnällig låt...behöver jag säga mer...


Ännu en...

0-4d49bbfc15a8dfb95a5e9abbc9ee1751.png

Kolla varifrån!

Ännu en som har satt sig Ola... Den blir bättre och bättre...


Ännu en...

586e3c770abf8d1bfd3f1f7aee925a1f.png

Kolla varifrån!

Ännu en låt som jag absolut inte gillar! Peter du kan bättre än så här


Två katastrof...

3a016f5227d99b5d51db91dbfef5b1b4.png

Kolla varifrån!

Två katastrof låtar i rad! Johnsson och Timotej lika intressant att titta på min bild jag tog som att titta på dessa två bidrag


Bidrag nr...

0-33c5202a1e71160eaa9717aa62a58a16.png

Kolla varifrån!

Bidrag nr 2 Pernilla ;) Schlager Queen :) Den här låten har också blivit bra :)


Första bidraget...

0df403133684adceb734b9d11109d104.png

Kolla varifrån!

Första bidraget Darin! Den gjorde han riktigt bra den här gången ;)


Lördag

Hör på häpnad...nu har jag jobbat min sista lördag på länge =) Sedan mitten av november tills nu är det
13st lördagar och jag har jobbat 9 av dom. 
2 av lördagarna var mina lediga lördagar, en av dom var en röd dag så alla var lediga och den sista lördagen jag inte jobba var jag sjuk så det var därfär jag inte jobbade den lördagen. 

Nu är jag ledig 4st lördagar på rad =) Vilken lyx

Efter jobb blev det lite fixande. Nu sittar jag mest i soffan och kopplar av =) 
Lite folk kommer hit ikväll så ska vi kolla

Melodifestivalen 2010
Heja Heja Heja

 


Freeeedags myyysssss

Ikväll blir det myskväll men min underbara Fredrik ♥
Vi ska bara vara hemma och mysa och bara umgås..veckorna springer iväg så vi hinner knappt prata med varandra känns det som ibland. Men ikväll har vi all tid i världen =)


Hektisk dag på jobb

Så mycket jag haft att göra idag =) och jag har bara haft stamkunder och det är riktigt skönt ibland att ha. Det är skoj med nya också men det är nått speciellt med kunder man lärt känna liksom...
Jag har haft 11 klippningar + en hårförlängning där jag klippte också lite när vi väl satt i den =)
Det blev så så fint!! Vill också ha långt hår....


Nu är man hemkommen, precis ätit svampsoppa (ej min soppa, är en lånad bild). Nu ska jag bara chilla i soffan tills Fredrik kommer hem =)


Finalen. Vem...

517b060dc9f1f220233c810db245ced1.png

Kolla varifrån!

Finalen. Vem tror du vinner? Vem är din favorit? Själv hoppas jag på Anna Bergendahl ;) Radio har tjatat ut låtarna en del, så att många av dom som kom vidare nu till finalen tycker man helt plötsligt är ganska bra ;) (inte alla då) men många ;)


då var...

0-7b5fbca479f46307fe3d82f167c73b03.png

Kolla varifrån!

 

då var man på väg till gymmet ;)

 


Natti Natti

Nu är det snart dags att nanna kudden för min del känner jag....mina ögon går i kors nu...

Nu är...

-b2ecab01ed2542aefe5b8cf8f1c062f.png

Kolla varifrån!

Nu är jag äntligen klar med pannkakorna och bröden. Det blev ett lingonbröd och ett honungsbröd. Sedan blev det 27st pannkakor :) Så nu är alla bröd och pannkakor klara inför kalaset. Nu återstår bara lite inköp till, en sats brytbröd och 2st tårtor ska bakas :) men det ska jag inte göra förrän dagen innan :) På torsdag kommer min käre pappa och lämnar stolar och bord till mig :) Allt är planerat i minsta detalj hihi ;) ni som känner mig är säkert inte förvånade ;) hehe tjingeling


Nästa helg...

0-624a7cbe7391432739bedc0c5bc3881e.png

Kolla varifrån!

Nästa helg är det dags för att ha kalas för mig för att jag fyller år. För att inte vara som alla andra så ska jag bjuda släkten på frukost / brunch liknande. Så det är därför jag bakar en massa och pysslar i köket. Jag ska bjuda på pannkakor bla så jag står och gräddar pannkakor nu :) vi blir 20 pers så det blir en del bröd att baka och pannkakor att grädda :) hihi men det är kul :) hörs senare


Godmorgon på er


Idag har jag tagit semesterdag =) Tycker jag är värd det efter att ha jobbat så mycket på sistone. Jag har precis varit ute och Power Walkat i 1h och 15 min, får ju ha lite variation och både gå ute och på löpbandet. Idag ska jag fixa lite saker inför kalaset nästa vecka =) I eftermiddag ska jag till läkaren och därefter direkt åka och fika med Sara =) 

Hörs lite senare

Tjingeling 

Ikväll är det

 som gäller =)
Man United - Milan


Suck...

Förra veckan börja jag känna mig lite bättre, inte lika trött kände mig mer och mer som jag gjorde förr men det vara inte länge...nu...
Konstant trött igen...trodde jag skulle orka upp imorse och power walka men nix det gjorde jag inte :(... sovit 9.5h i natt och jag är ändå trött. Jag vill att detta ska ta slut nu... denna känslan i kroppen har på gått i flera flera måndader nu... jag vill inte längre vara så trött... känner även att det gör ont i halsen när jag sväljer IGEN!!!

Dock har jag fått 2 samtal från MAS denna veckan som glädje mig, att dom nu äntligen tar mig på allvar.

Det första samtalet fick jag tid redan imorgon...
Det andra samtalet kom igår...nu väntar jag på att få en tid hemskickad.
Provsvaren från vårdcentralen var inte som dom skulle så jag hoppas att specialisterna kan hittar vad det är som är fel i min kropp så att jag kan mår bra igen!

Att vara frisk, att vara pigg och att riktigt på G igen =)
Det saknar jag...
men..
Jag ger inte upp....




Vart tog solen vägen??

Det var så fint förra veckan med massa sol, visst det var kallt men solen den var helt underbar. Nu är det bara grått och trist igen, kom till och med lite snöflingor i eftermiddags. Men det går iallafall mot ljusare tider.

Dagen idag har varit bra, vi har mycket att göra på jobb och efter gårdagens inspiration på visningen så var man sugen på att klippa =) Min kund i förmiddags ville hitta på något nytt. Hans hår var långt, ca 14 cm var längderna uppe på och 10-12 kanske på sidorna och i nacken. Ny frisyr blev det hihi och det blev en frisyr jag såg på visningen igår  
Här är frisyren jag klippte (bilden är från visningen igår) 



Nu ska jag nanna kudden
Natti Natti

nu har...

67a161a615d6b6c05bf61b3fe91c091d.png

Kolla varifrån!

nu har jag 60min power walk framför mig :) och gymmet visar Scrubs så tiden kommer gå fort :)


Hemma igen..

Nu är jag hemma efter en lång dag. Som jag skrev i förra inlägget så var jag på visning nu ikväll, det var kul att se lite nya trender och färger. En annan sak som också var lite skoj var att alla vi som jobbar på Hår & Sånt var där. Vi är 10 st som jobbar tillsammans nu och det är inte ofta vi samlas alla  =)

Nu är jag helt slut.. blir snart läggdags för min del... ska upp super tidigt imorgon och Power Walka =)


Visning med...

0-4c956de93b27cd32ddf2f4ce2a6defd3.png

Kolla varifrån!

Visning med jobb. Då sitter man på hilton hotell och kollar på goldwells visning. Inspirerande, intressant och kul :)


Läggdags

Lite om filmen.....

Jag tyckte inte den här var den bästa av dom, men helt klart är dom super bra allihopa. Dom är väldigt spännande och man fastnar i dom. Den som jag tyckte var allra bästa var Flickan som lekte med elden. Sen tyckte jag Luftslottet som sprängdes och sist Män som hatar kvinnor.

Män som hatar kvinnor (1:an) tyckte jag var långtråkig den första timmen men i slutet blev den riktigt bra. Flickan som lekte med elden (2:a), Den var grym, jag satt helt fast i stolen på biografen och rörde inte en fena jag var helt inne i filmen hehe. Den sista (3:e) Luftslottet som sprängdes den var riktigt irriterande emellanåt men den blev så jävla bra ändå.

Sist men inte minst
Lisbeth Salander     -      (Noomi Rapace)
  

Hon är en grym skådespelerska



Nu är det läggdags som gäller
Natti Natti


Luft slottet...

0-2c391556ae365024127b8636caaf6221.png

Kolla varifrån!

Luft slottet som sprängdes. Nu ska vi äntligen dags :) Vi har pratat om att se den sen den gick på bio men vi fick aldrig tiden att räcka till, men nu så :) 2h och 21min har vi framför oss nu... Så spännande hihi tjingeling


Söndag

Då var det sista dagen på denna veckan. Veckorna bara springer iväg.
Idag har jag fått gjort en del. Jag fortsatte med min bakning inför mitt kalas. Det blev 2 st Fiberlimpor till och kanelsnäckor =)


Hemma efter en lång dag...

Denna dagen har gått i ett... Först jobba mellan 9-14, därefter ett iväg på ett ärende sen hemma vid kvart i tre. En halv timme efter det var det iväg på kalas. Därefter hem och sedan iväg igen och nu är vi hemma =)
Nu sitter jag mest och kollar runt lite på nätet.
Orkar inte skriva mer idag så
Natti Natti på er

Vad jag...

0-2217490b597a1e268728b2674e204b54.png

Kolla varifrån!

Vad jag stressat idag. Nu är uppsättningen avklarad och hon blev super fin :) Nu sitter min sitta kund i värme med sin färg 10min till sen ska jag bara klippa henne och och fixa till det med lite vax sen är jag klar för dagen :) skönt. Lisa har varit igång igen med sina mästerverk säger det igen hon är grym. Tjingeling ps helt underbart väder ute massa sol :)


God morgon...

0-3132c8e4caba66757337cef4d5de9b99.png

Kolla varifrån!

God morgon på er. Då var man på väg till jobbet igen. Känner mig relativt pigg för att ha varit på fest igår. Festen var trevlig och där var massor med folk. Vi kom nog hem strax efter kl var 1 och kom i säng vid halv 2 så några timmars sömn har jag fått :) Idag blir det 5 intensiva timmar att jobba, först har jag en uppsättning, sen en klippning, efter det en färg + klipp långt hår och sist en 3 färgade slingor i folie i hela håret +klipp :) nu ska jag gå in på jobb. Hörs lite senare.


Vilket underbart...

-d15437bf8468b5500cc712b01afffbc.png

Kolla varifrån!

Vilket underbart väder vi har ute. Jag har precis haft lunch och på lunchen gick jag Malin en sväng ute. Samtidigt som det var kallt var det så skönt i solen.. Jag tror våren börjar titta fram:) jippi. Hade lite tid över innan lunchen så då passade jag på att fixa kvällens frisyr :) Nu ska jag bara fundera ut på vad jag ska ha på mig... Hmm det är inte lätt.. Jag har dock 4h på mig att komma på så det löser sig säkert :) ha en fortsatt bra dag. Tjingeling


Snabbt inlägg innan jobb

Nu ska jag snart åka iväg till jobb, dagen är fullsmockad med kunder och vi har fått in en ny tjej som ska jobba extra hos oss =) Efter jobb blir det bara hem snabbt fixa till sig inför kvällens partaj

Ha en super bra dag allihopa
Solen skiner där ute...härligt

60 min...

2111689e63c8525ba37cb2121fb51305.png

Kolla varifrån!

 

60 min framför mig :) Nu ska det brännas fett. Bäst på morgonen innan frukost då glykogen depoerna är tömda. När dom är tömda förbränner man rent fett ist för om man skulle gå på kvällen ist så skulle kroppen börja förbränna kolh först. Effektivt :) tjingeling hörs senare

 


Nu är klockan alldeles för mycket...

Jag är helt slut nu...får blir mer skrivande imorgon...
Lite kort om dagen iallafall....

Mysig fika med Linda efter jobb...
När jag kom hem blev det lite fixa här hemma...
2 avsnitt scrubs...
och nu sängen...


Natti Natti på er


Svar på kommentar

Anonym om 2 and...:
Hej måste ge beröm för en riktigt bra och intressant blogg!

Jag har en liten fråga som jag hoppas du kan besvara.
Om man går ca 30 min i konstant uppförsbacke ger det någon bra förbränning? Bättre, sämre än en promenad på 1 h i ingen lutning alls?



Svar: Det var en klurig fråga det...
Om du går uppförsbacke i 30 min ökar du din syreupptagningsförmåga då du ofta får väldigt hög puls och då förbränner du mer. Om du går med ingen lutning alls får du gå fortare för att komma upp i samma höga puls.
Jag kan faktiskt inte svara på vad 30 minuters promenad i backe motsvara i X antal minuters promenad i ingen lutning alls, vilket som är bättre eller sämre...
Själv föredrar jag plan lutning pga att jag haft en knäskada. Promenerar jag i lutning så får jag ont i knäet, plus att går man i för mycket i branta backar ökar man risken att få skador. 

Går du ute eller på löpbandet?
Går du på löpband så testa dig själv i så fall.
Ställ in din längd,vikt, ålder osv..
Gå i backe i 30 min och se hur mycker du förbränner...hur många kalorier du gör av med.
Nästa gång går du 60 min utan backe och går så fort du kan och då ser du hur mycket du förbrännt
 då, så jämför dom.

2 and...

0-25861a55753267c4d6c3ec4da86e1631.png

Kolla varifrån!

 

2 and a half men, bra musik i ipoden och sen är det bara att power walka :) jag har 60min framför mig och efteråt kommer jag lämna mig så nöjd :) hihi älskar att träna på morgonen. Igår blev det inte mycket bloggandet för mig. Jag jobbade till kl var 22 sen var det bara att äta något och sen rätt i säng. Idag blir det lugnare, jobbar 9-18 sen ska jag in till stan och fika med Linda :) ska bli så mysigt. Nu ska jag återgå till min power walk inte helt lätt att skriva när jag går så här fort som jag gör. Tjingeling ha en bra dag

 


Power Walk...

51b2272ba37a6abd66381103c881bccb.png

Kolla varifrån!

Power Walk pågår :) Pigga och glada idag? Så härligt att det börjar gå mot ljusare tider :) det var ljust ute när jag gick till gymmet :) hörs senare


Äntligen hemma

Vilken lång dag jag har haft, jag har nyss kommit hem. Först var det träning tidigt imorse. Sedan hem fixa till sig och sedan köra iväg till jobb. Vi har så så mycket att göra på jobb och det går i ett hela tiden men det är bara kul så jag klagar inte =) Efter jobb åkte jag hem till lille mämmi, jag skrev ut lite recept för vi har ingen skrivare hemma och sedan kollade vi This is it för mämmi hade inte sett den (4e gången för mig nu hehe)
Nu är jag äntligen hemma och jag är helt slut, ska snart gå och lägga mig ska upp tidigt imorn igen för att power walka. Imorgon jobbar jag mellan 9-21 så det blir en tuff dag =) så ni förstår kanske varför jag funderar på bingen snart hehe.


Tjingeling
Natti Natti


Då var...

-3ad8f31bb5784c2364cd62f80a7125e.png

Kolla varifrån!

 

Då var morgonpasset avklarat:) Nu ska jag hem och gör vid mig sen till jobb :) Ha en trevlig dag allesammans, ps solen tittar fram lite idag :)

 


Uppe med...

0-1fcdcbceb470a949b05988ebebe87814.png

Kolla varifrån!

 

Uppe med tuppen :) Nu är jag på gymmet och power walkar och läser tidningen samtidigt :) perfekt :) Lite nytt här i bloggen är att till vänster i min meny står min veckas träningsplan :) tjingeling

 


Paella Á la Madeleine

4st portioner
Ingredieser:
4 st kycklingfilér
6dl Kycklingbuljong
Gul,grön och rödpaprika
2sl Råris
2st Lök
1 burk krossade tomater
2st vitlöksklyftor
Salt och peppar
Paella krydda

Gör så här:
Häll i 6dl vatten och kycklingbuljongen i en gryta. Lägg i 2dl råris, när det börjar koka sänk värmen. Medans du väntar på riset (tar ca 10min) Tärnar du kycklingfilérna i små kuber.
Bryn dom och salta och peppra.
När riset är klar häll i kycklingen i grytan.  Fräs löken och häll sedan i den grytan och även krossade tomater.
Pressa vitlök i och häll även i paprikan. Rör om.
Koka upp i ca 10-15min
KLART!

Näringsvärde / portion
297.5kcal, 30.45g protein, 34g kolh, 3.9g fett


Dance Aerobics

Nu är jag hemma efter att ha kört ett dance aerobic pass och det var lika kul som vanligt =)
Att ha roligt och att få röra på hela kroppen samtidigt det gillar jag =)

Honungsbröd

Honungsbröd 1st

2 tsk brödkrydda
2 tsk bikarbonat
2 tsk bakpulver
0.5 tsk salt
1L rågsikt
5dl filmjölk
1dl - 120g  honung

Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en bakform på 2 liter. Blanda alla de torra ingredienserna i en skål. Rör ner filmjölken o. honungen. Arbeta ihop till en deg o. fördela i formen.
Grädda brödet i nedre delen av ugnen i 40-50 minuter, eller tills det känns klart.
Låt det svalna på galler

Näringsvärde per 100g
224 kcal, 7g protein, 45g kolh, 1.5g fett


Då var...

7ee4a665db2886da103525f78ce29493.png

Kolla varifrån!

Då var man hemma igen. bröd baket fortsätter :)


Fika på...

332786253a98c50235a0ed9affc9df19.png

Kolla varifrån!

Fika på Espresso House. Nu är jag och fikar med Malin och lilla Maja :) Maja är så söt är förstå gången jag får se henne, hon är 3månader gammal. Malin är och byter på Maja så jag passar på att blogga lite :) Super trevligt har vi här, jag och malin har inte setts på över ett år så vi har mycket att prata om :) tjingeling


Fiberlimpa

Fiberlimpa 2st

5dl vetemjöl
2dl grahamnsmjöl
3dl rågsikt
2 ½dl rågkross
1dl vetekli
½dl vetegroddar
1tsk salt
4tsk bikarbonat
2dl sirap
1L filmjölk

Smöra och bröa formen. Blanda ihop alla torra ingredienser och sedan det flytande.
Gräddas mitt i ugnen 1.5 timme 175C  

Näringsvärde Per 100g
210 Kcal, 7g protein, 44g kolh, 1g fett


I full gång med fortsatt bakning =)

Nu är Fiberlimporna snart färdiga =)

Nu är jag helt slut....

Natti Natti

RSS 2.0