Köttfärssås

Köttfärssås
Portioner: 4
Tillagning: 30 min

550g nötfärs
1 gul lök
1 burk krossade tomater
1 msk tomatpuré
2 vitlöksklyftor
1 msk paprika pulver
Lite chili peppar efter smak
1 dl vatten
½ köttbuljong
1 burk konserverad skivad svamp

1. Skär löken och bryn den gyllene brun, häll sedan ner färsen och bryn den så att den blir genom stek.
Tillsätt allt utom svampen och vattnet. Låt det puttra 10 min sedan häller du i svampen, vattnet och låt det puttra ytterligare 10 min.

Smaklig måltid :o)

  
2009-01-21 @ 23:36:08 Recept Permalink


Kommentarer



Namn
Kom ihåg mig?

E-mail (bara jag som ser)

URL/Har du blogg?

Vad hade du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0